Tervetuloa uudistuneeseen pikkukylään!

Iltojen hämärtyessä on koneesta kuulunut tasainen näpytys. Olen tutkinut ja pohtinut sinua siellä ruudun takana. Teitä ihania lukijoita vierailee täällä tiivistyvällä tahdilla yhä lisää ja lisää, siksi tahdoin luoda teille mukavan kyläpaikan. Teistä jokainen on minulle tärkeä ♥.

Ulkonäkö uudistus toi mukanaan sen jota oli tovin jo suunnitellut. Uuden käyntikortin, eli ylhäällä näkyvän bannerin. Oletko koskaan koittanut suunnitella täydellisen oman näköistä, selkää ja silti ihastuttavaa tekstiä? Minä olen. Mitä enemmän kirjaimia pyöritin sitä kurjemmilta ne rupesit näyttämään. Miksi pohdinkaan asiaa niin pitkään... Olisimpa heti tajunnut ottaa yhteyttä Marikaan. Naiseen jolle erilaiset kirjaimet ovat työ, arki ja jonka sormissa ne muuttuu juhlaksi. 


Prosessi oli aika häkellyttävä. Luulin tietäväni mitä halusin. Kerroin omasta ajatuksesta, Marika kyseli kuvin erilaisista tyyleistä. Kerroin mistä pidin ja mistä en. Sähköpostit kilahtelivat tasaisesti ja loppujen lopuksi olin kuin Liisa Ihmemaassa. Miten kirjaimet pystyivät näyttämään niin erilaisilta eri tilanteissa? 

Kun vihdoin näin valitsemani tekstin, tiesin heti se on tässä. Niin minulle ensimmäisenä sanottiinkin: "Tahdon, että rakastut siihen." Nyt siinä on kaikki. Nimi on selkeä ja helposti luettavissa. Blogin kantava DIY-teema tulee heti esille. Sen kauniit koukerot kesyttävät ja pehmentävät ulkonäön.

Kuva kertoo varmasti enemmän kuin tuhat sanaa mitä Marikan studiossa tapahtui suunnitelun aikana. Kaikki tämä ja vähän lisääkin viiden sanan tähden. Lämpimästi suosittelen käymään www.marikakk.com sivuilla katsomassa portfolion, jossa on erilaisia taidon näytteitä erilaisissa paikoissa. Hän järjestää myös kursseja, tekee kutsukortteja ja ihan mihin ikinä tarvitsetkin k-i-r-j-a-i-m-i-a.


pssst. Myös Marikan oma blogi on erittäin käymisen arvoinen paikka. Hänen lempi juhlansa on Halloween ja se saa myös omalla tavalla näkyä aina. Kurpitsa Villa-blogista löydät varmasti sinullekkin jotain! 

6 kommenttia :

 1. Hieno banneri! Ihan täydellinen suorastaan.

  VastaaPoista
 2. Banneri on hieno! :) Onko ulkoasu muuttunut myös? Pakko sanoa, että nämä 'lue lisää'-tyyppiset blogit ei ole millään tavalla käyttäjäystävällisiä kun joutuu joka postauksen klikkaamaan auki eikä näe useampaa tekstiä kerralla samalla sivulla niinkuin perinteisissä blogeissa. :( Hankaloittaa kummasti lukemista vaikka tuntuukin olevan nykyään muotia! Onneksi pystyy vielä tsekkaamaan sen uusimman postauksen oman blogin linkkilistan kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulit suoraan etusivulle? Siinä näkyy 10 viimeisintä postauksen kuvaa-> LUE KOKO JUTTU. Muuten niitä ei ole. Etusivulle tulijat näkevät 10 juttua suoraan :) eli postauksissa sitä ei ole 😊

   Poista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥