Kuuvalo pihalle

Olin niin innoissani etten millään malttanut olla painamatta julkaise nappia jo toisen kerran tänään. Oletteko te jo törmänneet tähän ilmeisemmin jenkkilästä tulleeseen "moonlight" lamppu ilmiöön? Niitä tuntuu vilahtavan tuon tuosta ainakin minun silmiin. Ne näyttävät hyvältä kieltämättä ulkona pimeässä. Nyt kun meillä on tämä pimeääkin pimeämpi hetki menossa, tuntuu tarvitsevan kaiken valon minkä irti saa. Vielä on  minusta kuitenkin liian aikaista lähteä ulos ledvalovyyhdin kanssa, eikö? Minusta nämä kuuvalot sopivat hienosti yksin tai yhdessä puutarhaan, ennen kuin pääsee laittamaan muuta valoa. Lisäksi samat valot voi olla kuussa kuin puussa! Kas näin se käy: Tarvitse ulkovalosarjan ja suuren (tai erikokoisia) vanhan valaisin kuvun. Oma kupuni on kai jokin vanha teollinen ulkovalon kupu, sillä se on n. 30cm ainakin halkaisijaltaan ja kantaosa oli varsin kummallinen hökötys. Laita valot kuvun sisään ja vie puutarhaan. Valmista minuutissa! 


8 kommenttia :

 1. Valaisimet... ah! <3 Aika pähee on kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-i mitäs minä sanoin ♥ tämä sama suhde meillä molemmilla niihin!

   Poista
 2. Onpa hauska! :) Oma "pieni" kuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja loistaa aina! On muuten ihmeen tehokas valonlähde!

   Poista
 3. uuh, näyttää hyvältä! Samanlaisenhan voisi pistää partsille, korvais aika hyvin lyhdyt! :)

  VastaaPoista
 4. Toimiiko se Tikkurilan taika glow, jota mainostat toisessa postauksessa, myös ulkona? Vois jotenkin yhdistää tähän niin että ilta ja aamuhämärän veis ledit, lopunaikaa hehkuis glow vaan.. ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on sisämaali. Joku kommentoi minulle tuolla facebookin puolella, että oli maalannut ulkona sille ja se on toiminut sielläkin, mutta ei niin tehokkaasti kuin sisällä :)

   Poista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥