Korosta sitä, mitä et voi piilottaa.

Kuka inhoaa jatko-, lataus- ja johtoja ylipäätän huutaa HEP! Ne ovat välttämätön paha, mutta rumia. Päätin tarttua härkää sarvista ja käyttää teemaa: Korosta sitä, mitä et voi piilottaa.

Meillä roikkuu aina joku johto sohvanreunalla. Usein johdot ovat auttamottoman lyhyitä ja laitteiden latautuessa ei niiden käyttö ole kamalan ergonomista. Johtojohto pöydän reunalla ei ole mikään olohuoneen kaunistus, joten miksi ei tehdä sisustuksellisia jatkojohtoja.

Hankin tuikitavallisen jatkojohdon jonka keskusta on näyttävästi musta. Kaivoin mehupurkin lehtikorista. Aluksi mietin betonia, mutta päädyinkin kipsiin, sillä halusin sileän pinnan. Kipsi on nopeampi ja vaivattomampi vaihtoehto, se on valmis 20 minuutin kuluttua. Lopullinen kuivaminen toki kestää muutamia päiviä. En ruvennut suinpäin valuhommiin, vaan kyselin myös sähköasiasta hiukan. Tärkein huomio oli ettei valuvaiheessa johtoon pääse vesi sisään. Eli johdon tulee olla "prässätty" kiinni. Varmistuksen "varmistukseksi" laitoin ympärille vielä sähköteipin.
11 kommenttia :

 1. Hauska! Ja kivasti toteutettu visu. Onkos sulla muuten uusi blogipohja kokonaan? Näyttää kivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittis!

   Tämähän täällä on ollut. Hiukan hieno säätänyt ilmettä ;)

   Poista
  2. Ok. Johtuu varmaan siitä et selaan blogeja enimmäkseen kännykällä. Äsken katsoin läppärillä ja näyttää aika erilaiselta sieltä katsottuna. Mobiilissa kun ei juuri muuta näe kuin bannerin ja tekstit.

   Poista
  3. Se on totta! Mobiilina blogi on niin tyystin erilainen.

   Poista
 2. Kiva idea! Varmasti kivempi pöydällä kuin tavallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tosiaan on! Ja kiva nostaa vaikka sohvan nojalle. Ei tipu johto mihinkään. :D Laitan kuvia vielä viikonloppuna lisää.

   Poista
 3. Kätsää, taas jälleen kerran :) ! Hyvää alkavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥