#BLOGISITARINA


Olen hiukan himmanut tämän haasteen kanssa, peläten postauksesta tulevan super piiiitkä ja sekava. Nyt tuntui sopivalta hetkeltä kertoa oma tarinani blogi maailmassa. Kiitos Kototeko-blogiin haasteesta!

#ENSIMMÄINEN blogini oli pieni ja sekava. Koru blogi enimmäkseen ja keskittynyt pieneen näpertelyyn. Tämän blogin en nähnyt kehittyvän eteenpäin, enkä osannut/halunnut lisätä sinne uutta sisältöä. Oli aika pistäää pillit pussiin. Korujen tekokin on oikeastaan jäänyt kokonaan, aika ei anna enää periksi tehdä ihan kaikkea. Se on kumma kun tuo työ sotkee harrastuksia!!

#TOINEN TULEMINEN tapahtui kun avasin lifestyle-tyylisen blogini Myttyrällä:n. En tiedä mitä blogissani tapahtui vain vuoden jälkeen. Tunnuin olevani vieras siellä. Eksyin omasta alkuperästä ja en löytänyt tietä ulos. Blogini kuuluisi selkeästi painottua käsillä tekemiseen kaikissa muodoissa. Kodin sisustaminen, ompelu ja kaikenlaiset käsityöt kuuluvat vahvasti elämääni ja niistä minun kuuluisikin höpötellä. Eikä muusta. Liika on liikaa ja siihen hukkuu! Niin taisi minullekkin juuri käydä!
#KOLMAS KERTA TODEN SANOO ja nyt minusta tuntuu, että olen saavuttanut sen oikean muodon jolla bloggaan. The little village nimi tulee konkreettisesti siitä, että asun pienessä kylässä Etelä-Karjalassa. Kuiten pelkkä nimi Pikku kylä, tuntui suussa varsin tylsältä. Siksi päätin valita blogilleni englannin kielisen nimen. Täällä annan omien ideoiden kukkia kuin villliruusu! Bongaan uusia maailman tuulista ja istutan niiden siemenen tänne ja teen siitä omanlaisen. Nyt on blogi saanyt oikean bannerinkin,  joka kertoo blogini sisällöstä hyvin. Mitäpä pidätte siitä?
#HAASTE on hauska ja ehdottomasti eteenpäin vietävä. 
Ensimmäisenä haasteen saa Sanna Syvältä blogista, sillä tiedän hänen pitävän haasteista! Tämä on yksi minun ehdottomasti lemppari blogi ollut aina Kivan kotoinen ja täynnä hauskoja uusia inspiksiä ja ripaus arkea.
Toisen haasten annan Helmille, helmihytti -blogiin. Tämä blogi on minusta kaunis, ihanan visuaalisesti rauhallinen, mutta kuitenkin kiinnostava. 
Kolmantena toivon Marun ottavan kopin Nuapurissa-blogissaan. Hänen tarinaan on ollut kiva seurata, jos uskoo itseensä saavuttaa varmasti unelmiansa. Kannattaa tutustua myös hänen RIEMUpuotiinsa ja Sisustusriemun facebook sivuille. 
Neljäs haaste tupsahtaa Weekend chic-blogiin jossa vaatteet näyttelevät pääosaa taitavissa käsissä. Ihana iloinen ja mukavan rento blogi, jossa viihtyy tutkimassa.

Haasteet on heitetty, laittakaapa tuulta purjeisiin ja tässä vielä haasteen ohjeet!

Ohjeet (jotka saa kopioida myös omaan blogiinsa), tulevat tässä.


1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).

2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.

3. Haasta mukaa neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.
4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä.  #Blogisitarina-haasteen käynnisti: kototeko-blogi.

16 kommenttia :

 1. Kiitos haasteesta ja ihanista sanoista. <3 Vastaan tähän varmasti - heti kun ehdin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta joka sana ♥ Jään odottamaan, laitathan linkkiä tännekkin!

   Poista
 2. Kiva postaus. En tiennytkään, että sulla on ollut muitakin blogeja aiemmin.
  Löysin uusia kivoja blogeja luettavakseni, kiitos linkeistä :)
  Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on minulla ollut. Aikaa meni, mutta olen löytänyt kotiin. Vanhimman blogini olen sulkenut ja Myttyrällä menee koppaan kohta. Ajattelin poimia sieltä parhaat asiat vielä tänne... Kuten diavalaisimen :)

   Ja näin niitä löytää uusia kivoja blogeja, useammin pitäisi kertoa omista löydöistä!

   Poista
 3. Banneri on oikein onnistunut :) terkuin Suska koivuladesignesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suska! Minusta oli itsestänikin jotenkin hauska, ihan minun näköinen härpätys :D

   Poista
 4. Kiitos, hyvän haasteen heitit :) Olen jo kuitenkin vastannut tähän haasteeseen, enkä meinannut ottaa enää uusintakierrosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh! Ja koitin niin tutkia löydänkö haasteet näistä blogeista :D Ilmeisesti illan hämyssä olen hypännyt yli! Nyt täytyy palata blogiisi tutkimaan uudelleen!

   Poista
 5. Oli kiva lukea blogisi tarina! Sulla on kiva blogi ja uusi header on hieno! Mua jäi vielä kiinnostamaan tähän liittyen, että millainen sun kässätausta on: kuinka pitkään oot harrastanut ja mikä on ominta jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minähän olen käsitöitä tehnyt niin kauan kuin vain muistan! Yläasteelta se kai lähti sitten kovemmin vauhtiin ja ompelin ja virkkasin silloin paljon. Ompelu kai on sitä ihan ominta. Sittemmin aikuisiällä on tullut mukaan tuo kodin sisustuksen tekeminen eri muodoissa. Inhoan sanaa tuunaus :D eli sanottaisiinko tavaroiden uudistaminen on minusta hauskaa! Olen toiminut pienmuotoisena käsityöyrittäjän 5 vuotta. Nyt asia on ns. jäähyllä ajan puutteen vuoksi. Massasta tein koruja muutaman vuoden ihan hulluna, vaan se vaatii niin paljon aikaa, että on tosiaan hiipunut. Olen ns. käsityöalan sekatyömies. Nyt on selkeä ompelukausi menossa...

   Poista
 6. Kiitos haasteesta :) Pitääköhän mun nyt jo viimein liittyä instaan..!

  VastaaPoista
 7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääks! Painoin vahingossa poista nappia! Anteeeeksi! :D :D
   Kiva, että löysit minut ;)

   Poista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥