Mitä painetusta kankaasta tulikaan? PART 1

Edellisessä postauksessa oli painamani maissikuosi ja kerroin, että se kuuluisi vielä tehdä valmiiksi "tuotteeksi" asti. Mielessä kyti kaksi asiaa jotain sisustukseen tai "kimono". Olin pidempään kaivannut ns. viileää vaatetta saunan jälkeen ja nyt siihen tulikin sitten oiva idea. Kankaanhan nimesin leikkisästi: KATOSIKO MAISISI.  Kimono on hiukan vahvempaa lakanapuuvillaa. Kaavat ovat niinkin helmot kuin viisi suorakulmiota ja vyö. Pääntietä on hivenen uurrettu ja helman sivuille on lisätty halkiot. 

Maissikangasta jäi vielä sen verran, että voin hyödyntää sen sisustuksessa myöhemmin. Valolan Naistenpäivä kuosi jäi myös käyttämättä VIELÄKIN. Sillekkin on kyllä uusi suunnitelma.10 kommenttia :

 1. Siis Vau! veikkaukseni meni kyllä pahasti pieleen.

  VastaaPoista
 2. UPEA! Tuota voisit tehdä ihan sarjatuotantoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Aika pienellä vaivalla sai "lakanasta" Ihan näyttävän. Ei taida vielä ihan sarjatuotanto ainesta olla :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos kaunis ♥ tästä tuli jotenkin hyvin rauhallinen ja silti tyylikäs!

   Poista
 4. Onpa sulla ollut hommaa tuossa painamisessa. Valkoinen ja kuvioitu kangas tuovat hyvin eloa vaatteeseen. Olisikin ollut aika tylsä kokonaan maissitettuna, jos uskallan sanoa. Vielä oli vähän kesää jäljellä ja tein oman versioni maissipainannasta vasta nyt, meinasin kysyä, jos saan linkittää blogistani tännne sinun ideaasi? http://kangaskorjaamolla.blogspot.fi/2015/09/maissipainantaa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips Johanna! Tylsä ja sellainen sekava olisi tullut minunkin mielestä tullut!

   Tottakai saa linkittää :) Minusta on aina kiva lukea ja katsella samanlaisia töitä. Näillä maisseilla saakin niin erilaisia kuoseja aikaiseksi! Ihana idis sinulla tuo peltopohja sopii kuin nakutettu! Ja on ollut sinulla näprääminen noissa pikkuisissa jutuissa. Olen pysytellyt itsekaukana aplikoinnista. Pitäisiköhän uskaltaa kokeilla?

   Poista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥