Koko perheen fillari, korvaa auton helposti + alekoodi pyöräkaupoille

Huhtikuun räntäsateiden aikaan meille kotiutui Babboe Curve E - perhefillari. Ja siitä on ollut kyllä niin paljon iloa, etten osaa sanoin kuvata. Pikkukylässä kaikki on joko tosi lähellä tai sitten ns. tosi kaukana. Sähköavusteisella fillarilla taittaa 35kilsan kauppareissut naapurikaupunkiin Imatralle helposti. Siihen nakkaa mukaan niin koiran ruokasäkkiä kuin kauppakassia. Lapsikin mahtuu vielä kerhomatkalta mukaan. 

Suurimmat haasteet pikkukylän pyöräilyn tuo aika huonossa kunnossa olevat pyörätiet tai niiden puute, on liian suuri riski lähteä laatikolla kohti kaunista Puumalaa vilkkaasti liikennöidyllä tiellä. Sillä autotien laidan kuperuus pakottaa ajamaan laatikolla melkoisen keskellä tietä ja jostain kummasta silloin röyhähtää autoilija viha. Ne hivuttavat niin läheltä kuin olla saattaa. Naaman ilmeistä voi lukea minun olevan idiootti kun pyöräilen keskemmällä tietä. Olen itsekkin autoilija, mutta ei tule mieleenkään kiilata pienempiä tai puida nyrkkiä. Jokaisella on oikeus turvalliseen liikkumiseen maantiellä.


Joku saattoi huomata, ettei kuvissa ole ihmislasta vaan meidän mäyris. Epäilin muuten suuresti suostuisiko pappamakkaramme Väinö retkeilemään laatikossa. Selkä on sillä kiukutellut aina välillä ja pitkän lenkit ei enää onnistu tai pyörän vieressä hölkkäilyt. 

Pohjalla laatikossa meillä on ollut jo muutenkin eteiseen tarkoitettua metrimattoa muotoon leikattuna. Nyt laitoin vielä räsymaton lisäksi sisäpuolelle, jotta sen matka olisi mukavampi. Ja tietysti turvavöistä huolehdittiin myös. Ja kappas vaan Väinö tuntui viihtyvän oikein hyvin. Kun pysähdyimme herra kurkki luukusta ja nuuski maailmaa, haukkui ohi liitävän räksän ja istahti taas ottamaan kyytiä. Lopussa kiitos seisoi ja se pääsi kunnon kävelylenkille Saimaan rantaa. Paluumatka sujuikin laatikon pohjalla köllöttäen. Historiaa oli kympin lenkit papparaisen kanssa, vaan nyt nekin onnistuu ja sen ei tarvitse yksin köllötellä kotona vaan pääsee näkemään ihan uusia paikkoja. Perhepyöräilyä parhaimmillaan sanon minä!


Meillähän kyydissä istuu 120cm pitkä kuusivuotias ja turvavyöt olivat liian lyhyet kun jouduin muuttamaan niiden kiinnitystä. Poika istuu yksin kyydissä joten siirsin turvavyöt keskelle. Kun muutenhan laatikossa lapset istuvat reunoilla. Tämä siirto toi minusta ajoon vakautta paljon lisää.

Kävin ostamassa pätkän hihnaa ja tein uuden alaremmin keskelle. Pujotin sen takaa läpi. Erittäin toimiva ratkaisu. Lisäksi poika mahtuu todella hyvin kypärän kanssa vielä istumaan sadekatokseen. Fillari korvaa siis mainiosti auton, vaikka sekin täällä on liki pakko omistaa. Julkisia kun kulkee rajusti sanottunu aamulle pois päin ja illalla takaisin. Jos asuisimme hiukan enemmän kaupungissa päin hylkäisin toisen automme oitis, tämä fillari on pieni ihme josta voi nauttia koko perhe.Jos oman Babboe-fillarin hankinta on ajankohtainen kannattaa napata tästä alekoodi VILLAGE50 ja saat sillä 50 euron alennuksen Babboen ja Tavarapyörä asiantuntija kaupoista kun hankit pyörän. Koodi on voimassa vuoden 2017 loppuun asti.  Käyttäessäsi koodia saan minä myös matkakassaani palkkion.

9 kommenttia :

 1. Mahtava näky :D Nostaisi takuulla hymyn huulille jos teidät näkisi liikenteessä. Mukavia retkiä!

  t.Hellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin unohdin sanoa, että asun Imatralla eli saatan vaikka nähdäkkin!

   Poista
  2. Hei Hellu! Voihan se olla, että bongaat meidät vielä Imatran suunnalta. En tiedä kuinka monta pyörää siellä on tällä hetkellä. Olen yhden tavarafillarin bongannut viime kesänä. Vauhdikasta viiikon vaihdetta, nythän alkaa Imatranajot!

   Poista
 2. Pyöräily, ihan parasta ajanvietettä :)

  VastaaPoista
 3. Haaveena olisi tuollainen pyörä. Jos ilmasto olisi toisenlainen (talvet vielä hiukan vähälumisempia) niin olisin varmasti jo hankkinut oman!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkaa olla mahdollista ainakin etelämmässä suomea. Meillä vielä keskitalvella kyllä liikaa lunta... onneksi kuitenkin voi olla ainakin sen 9kk vuodesta käytössä veikkaisin :)

   Poista
 4. Koska uutta postausta? :)

  VastaaPoista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥