Vyölaukku - se ihanan kamala!

Törmäsin siihen sattumalta sitten lapsuuden. Vyölaukkuun nimittäin. Tuohon ysäri ihmeeseen joka villitsi ikään katsomatta. Muistan omat kaksi niin hyvin vieläkin. Musta oli pieni ja näppärä, ehdoton lemppari. Ja suuri violetti vähän sporttisempi versio, ei saavuttanut koskaan edeltäjänsä asemaa. Sitten kuin puskista vyölaukuista tuli noloja. Niin noloja, että piti silmävalkuaisia pyöritellä. Kunnes tuli aikuisikään ja alkoi kaivata salaa tuota supernäppärää pikku pussukkaa, joka ei katoa mihinkään.
Nyt tuohon salaiseen haaveeseen on vihdoin näkymässä vihreää valoa. Jopa suuret muotitalot ovat kuulleet pikkukylän likan salaisen toivee: "Tuokaa vyölaukut takaisiiiiin!". Ja siellä se odotti minua interinetin uumenissa konjakin värinen Royal RepubliQ DARTH - nahkainen v y ö l a u k k u. Nyt pari päivää myöhemmin revin paketin auki ja olin niin materiaalionneni huipulla, ettei ole tosikaan. 

Näppärä neppari kiinnitys läpässä.


Minä aioin keikkua tämän kanssa koko kesän! Ihan paras ikinä. Pyöräillessä voi kääntää selkäpuolella, eikä tarvitse reissussa pitää hihnasta kiinni kuin mielipuoli. Nahka takaa, että sopii arkeen ja juhlaan. Tänään käytiinkin katsastamassa tytön tuleva rippijuhlapaikka ja olen satavarma, että laukku tulee olemaan myös niissä juhlissa mukana!


Annan pisteitä tälle: TÄYSI 10! Monta sinä annat? Kaipaatko muuten jotain vanhaa asua tai asustetta takaisin näin kovasti kuin minä? 

Taskullinen trikoomekko on muuten Pola:n mallistoa. 

15 kommenttia :

 1. Niin kätevä asuste! Monta plussaa comebackille +++

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin, kun oma vyölaukkuni on mallia ehtä ysäri :'D Saas nähä uskallanko ottaa käyttöön vai täytyykö mallistoa päivittää ;)

   Poista
  2. Kuule jos ei siinä lue sitä I ❤️ MALLORCA- tekstiä niin anna mennä vaan :D. Päivittäminenkin voi kyllä tulla kyseeseen... :D

   Poista
 2. Täällä olen kanssa haikaillut vyölaukkujen perään. Talviaikaan tavarat kulkee takin taskussa,mutta kevyempien vaatteiden ongelma on taskuttomuus. Käsilaukkuja inhoan.
  -Elpana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on ollut pitkään käsilaukku vierastus... sinne kertyy niin kamalasti sitten kaikkea... (kummalista!) tänä on vielä hyvän kokoinen ja tosi kätevän oloinen.

   Poista
 3. Samoin täysi 10. Pyöräillessä aivan huippu.

  VastaaPoista
 4. Wau, on muuten tyylikäs vyölaukku! Mä haluun kans:)

  VastaaPoista
 5. Niin ihana! Tilasin juuri saman itselleni. Vyölaukku on 💜

  VastaaPoista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥