Jalokivimunia ja Aarrekid aarteita

Sana aarre saa niin ison kuin pienen ihmisen ilahtumaan. Aarre voi olla pikkuruinen tai suuren suuri asia. Sen voi löytää tai piilottaa. Se voi olla myös jokin tärkeä asia tai muisto. Minusta yksi iso aarre joka nostaa kovasti päätään tällä hetkellä on luomupuuvillaiset lastenvaatteet. Niiden nousukausi on menossa parhaimmillaan. Meillä näitä on käytetty jo monta vuotta. Yksi tärkeä tekijä on ollut niiden kestävyys ja kuumakalle poika. Nämä vaatteet hengittää ja on pojalle ollut mieluisia käyttää. Yksi meidän lempimerkeistä on Aarrekid. Kuosit ovat hauskoja ja silti hillittyjä värimaailmaltaan. Vaatteet ovat lasten vaatteen näköisiä, mutta pojan mielestä omaan "ison pojan" tyylille sopivia. Onkin muuten tarkka poika siihen mikä on cool ja mikä ei!
Leikkisät kuosit, suomalainen suunnittelu, eettinen valmistus – Aarrekid
Lisäksi he tarjoavat lukijoilleni -20% verkkokaupan valikoimasta Koodilla AARREVILLAGE
Voimassa siis sunnuntaihin 11.6. saakka. Ei koske postikuluja, jo alennettuja tuotteita eikä PikkuSet-tuoteperhettä.
www.aarrekid.fi
*postaus sisältää kumppanuusmarkkinointia

Saimmekin idean jalokivimuniin Aarrekidin nimestä. Halusimme pojan kanssa tehdä aarteita. "Voiko timantteja tehdä?" No voisimme ainakin yrittää! Tämä jos mikä on mukava piristys tähän sadepäivään joita tuntuu nyt piisaavankin ihan mahdottomasti. Kuka kumma on varastanut kesän suurimman aarteen auringon? Näihin aarteisiin tarvikkeet löytyi omasta kaapista ja luultavasti myös monesta muusta kodista.

  • Tarvitset: Kananmunia, merisuolaa rakeina tai hiutaleita, askarteluliimaa ja vesivärit. Halutessa akryylimaalia munan ulkokuoreen ja sisälle kimalletta.
Tyhjennä ensin munat ja tee niihin varovasti hyvän kokoinen aukko. Pese ja kuivaa munat. (Maalaa akryylimaalilla pinta ulkopuolelta, jos haluat peittävän värin. Munan voi myös jättää valkoiseksi! ) Laita munan sisään vähintään 1tl liimaa ja levitä se joka puolelle. Kaada sisään suolaa reilusti ja katso, että se tarttuu seinämiin. Anna liiman ja suolan kuivua tunnin verran. Kastele sen jälkeen sivellin ja vesivärit todella märiksi. Tiputa tippa kerraallaan siveltimestä väriä munan sisään ja katso kuinka se leviää sisällä kuin taikaiskusta.... Oikean jalokiven hehkua saat lisäämällä hiukan kimalletta värin jälkeen. Pohdinnan jälkeen nämä aarteet menevät yöpöydälle jossa voidaan illalla vielä keksiä näistä satuja...  Jalokivimunien metsästys.

Mukavaa viikonloppua toivottaa pikkukylän aarteet metsästäjät!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥