Pikkuiset tortillat leivänpaahtimessa

Perjantaina ajattelin, että herkuttelemme ja testaamme uusia Santa Marian Jamaican jerk tacos tuotteita. Tavallaan on kangistuttu siihen kaavaan, että syödään niitä isoja ja perinteisiä, niillä peristeisillä mausteilla ja täytteillä. Nyt kun sain testattavaksi(Buzzador) näitä Jamaican makuja, oli loistava hetki rikkoa tuo kaavamaisuus. Valitsin tämän paketin ihan tuon mangokastikkeen takia. Tykkään, että ruoassa on makeaa ja mausteista samassa. Kuten persikkaa pizzassa ja mansikkahilloa kylmässä lenkkimakkarassa! Ainoa mikä vähän hirvitti oli kookoksen maku tortilloissa, kookos on yksi suurimmista inhokeista... maku oli onneksi aivan mieto ja tykästyin niihin kovasti. 


Tähän Jamaican jerk tacos settiin kuuluu:
  • mustapippurilla ja kookoksella maustetut tortillat ( maukas, sopivan mieto )
  • mango-kastike (todella hyvä tuote, iskee himo ja tökötän sitä nyt jopa paahtoleipään!)
  • Jamaican jerk- mausteseos (sopivan äkäinen minulle, muista liian voimakas)
Paistoin 400g naudanjauhelihaa, lisäsin sipulin ja maustoin Jamaican jerk- mausteseoksella. Ripaus suolaa oli myös minusta paikallaan. Tortillat ovat ihanan pieniä. Juuri käteen sopivia ja ne tein leivänpaahtimessa! Olivat hiukan rapeita näin, ei murenevia kuitenkaan. Täytteeksi pilkoin vain kurkkua ja tomaattia. Hiukan makeaa mangokastiketta päälle ja nams! Tosi hyvä kombo!


Mango-kastike oli niin hyvää, että suosittelen kokeilemaan. Minä kipitin jo hakemaan uuden kaappiin. Sopii lihan tai kanan lisukkeeksi tosi hyvin! 

Löysin linkin tuonne Santa Marian Streetfood sivulle. Käy katsomassa ne kaksi muutakin kokonaisuutta. Toinen on Pulled salmon wraps ne kuljettaa sinut intialaisen värikkääseen rannikkoelämään Bombayssa. Ja kolmas on Smoky pepper burger, joka on vie Sydneyn kaduille Australiaan. Itse tulen ainakin tämän jälkimmäisen testaamaan nyt joku viikonloppu. 

6 kommenttia :

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥