Nopea murosuklaa

Lapsuuden herkku mikä tulee mieleen ensimmäisenä? Älä mieti.... KERRO! Minulle tulee Riisisuklaa! Muistan jopa miltä paketti tuntui kädessä, se oli ihan super keveä ja hassun rypyläinen. Sitä aitoa ja oikeaa ei enää saa. Kun sain viime viikolla testattavaksi (Buzzador) Kaura Cheerios - murot ja rouskuttelin niitä välipalalla. Tuli heti mieleen nämä sopisi niin mainiosti suklaan kanssa. Pojan mielestä näitä voi laittaa kourallisen taskuun ja rouskutella salaa vaikka sohvalla. (Muistilappu itselle, tsekkaat taskut ennen pesua!)



Omaan makuuni nämä ovat liian makeita aamupalaksi, mutta mainioita herkkuhetkeen. Millaisia nämä sitten ovat sen suklaan kanssa. T-Ä-Y-D-E-L-L-I-S-I-Ä! Tästä tuli kerta kaikkiaan niin oman maun mukaista, että vei kyllä kielen mennessään...

Tässä siis reseptiä jälleen pikkukylän tapaan ja älkää pelätkö en ole muuttamassa tätä "tee-se-itse helpot leipomukset blogiksi". Silkkaa sattumaa, että tulee toinen resepti näin pian. Saattaa kyllä tulla vielä kolmaskin, koska meillä on kotona  syntymäpäivä-viikot muulla perheellä.

Tarvitset raaka-aineiden lisäksi kattilan, lusikan ja leivinpaperia.
  • 50g voita
  • 100g lempi suklaatasi 
  • 1tl vaniljasokeria
  • 4 dl Kaura Cheerios muroja
Sulata voi ja suklaa kattilassa. Lisää sekaan vaniljasokeri ja murot. Tee massasta yksi suuri levy leivinpaperin päälle. Anna kovettua kylmässä.  Nappaa levystä pala salaa  ja nauti ♥ 

ps. Saanko tehdä tunnuksen? Tykästyin lapsena myös toiseen kummalliseen yhdistelmään kylmään lenkkiin ja mansikkahilloon. Syön sitä vieläkin salaa.... hahahaaa.... 


Recipe in English:
You need raw materials in addition to the boiler, a spoon and baking paper.

  • 50g butter
  • 100g favorite chocolate
  • 1 tsp vanilla sugar
  • 4 dl oat Cheerios cereal

Melt the butter and chocolate in a saucepan. Add vanilla sugar and cereal. Make a mass of one large plate on top of the baking paper. Allow to cure a cold. Take a piece of hide and enjoy ♥

6 kommenttia :

  1. Tätä täytyy testata!♥

    VastaaPoista
  2. Mulla oli penskana semmonen salaherkku ku meetvursti ja suklaavanukas, voi jestas se oli hyvää! ja edelleen hesen pehmis ja ranskalaiset 😂

    VastaaPoista
  3. Minä vaan kierittelin purkkaa hienossa sokerissa pienenä 😅 Kiva vinkki, pitänee testata! -E-

    VastaaPoista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...