Valkoinen talja ja kauniit hyllylevyt kirpputorilta

Tarkka silmäinen instan seuraaja on varmasti havainnut " h y v ä ä  huomenta" kuvissa jotain valkeaa, pehmeää ja karvaista. Aiemmin alkutalvesta ostin meillä tummanruskean taljan käytettynä olohuoneeseen. Ihastuin sen helppohoitoisuuteen ja ihana pehmeään pintaan. Ruskea sävy oli kuitenkin liian tumma mustan peltikaapin rinnalla. Niinpä lahjoin syntymäpäivänä itseäni ja tilasin vaalean suuren häräntaljan Taljakaupasta. Talja ei ole puhtaan valkoinen vaan hiukan enemmän luonnonvalkea, kermainen. Aivan  i h a n a  paljaan jalan alla.
Talja pehmentää yleisilmettä paljon ja tuo taas puhtaan valkoista ja mustaa korostaen esille. Olohuoneen kevät ilme muodostuu palapalalta. Kunhan kaikki palikat ovat paikallaan ja olen saanut uuden DIY valaisimen ja taulun viime vedot valmiiksi on luvassa kattavempi katsaus muutokseen. Nämä hyllyt hurmasivat minut ihan ensi silmäyksellä niiden nököttäessä kirpparin nurkassa. Euron kappale hinta ei saanut enää empimään. Pohdin hioisinko niitä vai jättäisinkö niihin tämän elämää nähneen pinnan. Ne ovat jotenkin mukavat näinkin. Kumpi sinusta olisi parempi?


Näiden paikka tulee olemaan keittiön seinällä... vaan mistä löydän kivat kannattimet? Ehdotuksia keveistä metallikannattimista? Minulla on jo House Doctorit olohuoneessa ja en haluaisi samanlaisia keittiöön. Värillä ei ole väliä sillä pystyn ne itse sävyttämään oikeiksi. Nyt siis hyviä vinkkejä kaivataan!


2 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Imuroimalla, pakkasessa tuulettamalla. Jos tulee tahra, niskeällä pyyhkimällä lähtee pois. Tosi helppo hoitoisia. Suosittelen lämpimästi. Koira perheessä todella hyvä!

      Poista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥