Tahdon taulun! Oikean sellaisen.

Olen tosi kauan etsinyt meidän olohuoneen seinälle taulua. Oikeaa maalattua taulua. Ainoat taulut johon olen täällä päin törmännyt ovat sitä vanhaa koulukuntaa lato maisemineen ja sankkoine kuusikkoineen. Puhumattakaan Imatrankosken kuohuista ja Ruokolahden kirkosta. En nyt kuitenkaan taidesuunnaltaan etsi tuollaista. Vaan raikasta taulua joka toisi kotiin valoa ja väriä. Taulu voi esittää puolestani vaikka virtuaalista männynkäpyä tai päätöntä balleriinaa, kunhan se kolahtaa! Kunnolla! 


Niinpä päätin sitten ottaa pensselin käteen ja lähteä katsomaan osaisinko itse toteuttaa tuon taulun josta olen haaveillut. Nappasin nykyisen kangastaulun seinältä inspiraation iskiessä ja kolisten maalipurkkeja, valkoista seinämaalia kaksi kerrosta pintaan ja tadaa! valmis pohja oli siinä. Mitä siihen maalaisin oli arvoitus itsellenikin. Silmissä siinsi jostain syystä japanilaisten kirsikkapuiden vaaleanpunainen hehku. Päätinkin lähteä liikkeelle siitä. Maalasin pohjasävyn valkoisella ja vaalaenpunaisella helmiäisellä maksimoidakseni hehkun.


Seuraava vaihe oli silkka arvoitus. Lähdin vain käden vietäväksi, ensimmäisenä päivänä illan hämärtyessä olin päätynyt tilanteeseen, jossa vaaleanpunaisena hehkuvat lehdet humisivat taulussa... Kuinka kummassa näin kävikään?

Tänään taulu on saanut viimeisiä vetojaan ja paljastuu teille loppuviikosta vielä... Ihan jänskättää!

4 kommenttia :

 1. Kääk!Minulla on kirsikankukka-taulu suunnitteilla likoille ja nyt odotankin tosi innolla millaisen taulun meille paljastat!Pohja näyttää jo upealta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse täydentäisin taulun maalaamalla mustalla selkeän penkin tms figuurin tuonne oikeahkoon alareunaan... Mutta jään katsomaan mitä tämän taulun taiteilija keksii.

   Poista
  2. Sellainen ei ole minun juttu :D tykkään vähän salaisesta ja mystisestä...

   Poista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥