Raikas keväinen pintaremontti

*yhteistyössä K-Rauta Rautapertti

Meillä koti on hyvin musta-valkoinen, vaikkakin omasta mielestä myös persoonallinen suurine mustine kaappeineen ja itse tehtyine valaisimineen. Paljon on tehty ja ideoita itselle omaan tarpeeseen ja makuun. Nyt tuli vaan jotenkin kaipuu pehmeyteen ja väreihin. K-Rauta järjesti viime viikolla sisustusiltamat ja nappasin mukaan muutaman värilastun. Yön yli mietin ja seuraavana päivänä jo pyörittelin purkkeja kotona käsissäni. 


Ensimmäiset vedot väriallergisena jopa jännitti. Olohuoneen seinälle alkoi levittyä pehmeä ja raikas keväinen tuulahdus. En ollut hetkeäkään sitä mieltä, että sävy olisi väärä. Purkki kakkosen avaus puolestaan oli arvoitus. Olisinko hyppäämässä vaaleanpunaiseen tylliunelmaan vai kauniin hillittyyn sävyyn. Onneksi jälkimmäinen oli tällä kertaa se oikea. Väri ei ole vaaleanpunainen vaan utuinen, päivänvalossa sävy ikään kuin häviää. Kuvissa värit voimistuvat ja ne ovat ehkä astetta tummempia kuin luonnossa. 


Saman lastun sävyt sointuvat hyvin yhteen ja maaliksi on valittu himmeänä, jotta puuterinen tuntu tulisi esille. Se onnistuikin mielestäni hyvin. Sävyt ovat Tikkurilan X445(olohuone) ja Y319(keittiö).

Uusien hyllyjen etsintä oli monien hikikarpaloiden takana. Haluan messingin toistuvat huoneesta toiseen pieniä annoksina. Löysin vihdoin House Doctorin messinkiset kannattimet domdom:n verkkopuodista. Hyllylevyt tuottivatkin vielä enempi päänvaivaa. Ei missään ollut sopivia. Ei kertakaikkiaan missään. Jouduin nyt tyytymään hetkellisesti liimapuulevyihin kunnes saan kunnon hyllyt. Se toteutunee kevään aikana. 

Kerrankin voin todeta olin rohkea! Se kannatti! Iloista pakkasviikkoa kaakonkulmalta!

2 kommenttia :

 1. Hei!
  Johtojen piilotus on monesti hankalaa. Onhan niitä olemassa johtokotelo peitelistoja, mutta on ne nyt vähintäänkin tökeröitä keskellä seinää :D
  Mutta jos jotakin ei voi piilottaa, sitä täytyy korostaa ;) Vaihda block lamppuun kangasjohto niin tulee tyylikäs! Löytyy värillisiä ja mustavalkoisia. Katso esim. kangasjohto.fi. Noita löytyy kyllä monesta paikkaa.
  Olen nähnyt joskus myös itse päällystettyjä johtoja, en muista onko niihin tehty päällyste virkkaamalla vai millä taktiikalla.

  Vielä edelliseen postaukseesi ajatuksia. Innolla odotan millainen taulu tulee!
  Jos joskus vielä ostattelet taulua niin tsekkaa osoite hmyllylahti.net
  Siellä on perinteistä ja modernia taidetta. Ja niissä moderneissakin on "sitä jotain" mielestäni.

  T. Tuuttikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taulu roikkuu tuossa takana. Oli otettava aikalisä seinien takia :D

   Jotain kotelointia tosiaan tuo tarvitsee. KAMALA!!! Tuo Block:n uudelleen johdotus olisikin mainio idea!

   Olipa upeita tauluja. Täytyy syventyä paremmin!

   Poista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥