Muistatko nämä? Itse tehty nahkainen matto ja jättiviltti.

Monta kertaa jää miettimään jääkö kaikki DIY ideat käyttöön vai onko ne hetken huumaa? Omalla kohdalla useimmat asiat ovat kausikäytössä tai sitten puran myöhemmin teen uusia juttuja. Makuuhuoneessa on kuitenkin kaksi kestosuosikkia. Nahkainen matto josta nautin ympäri vuoden ja viime syksynä tehty jättineulepeitto. Kevään korvalla varmasti jättineuleen laitan kaappiin, mutta matto  jatkaa. 


Matto on saanut monesti ihmetystä, mutta kuka jalalla on sen päälle astunut on ihastunut. Se on pehmeä ja lämmin paljaankin jalan alla. Se on helppo pitää puhtaana, sen voi jopa mopata! Keinonahka sallii sen. Jos keinonahka kuulostaa kurjalta voin sanoa, ettei todellakaan ole. Nykyiset jäljitelmät ovat pinnaltaan niin aidon tuntuisia. Myöskään koiran kynnet ei ole saanut mattoon ainuttakaan jälkeä. Alkuperäisen jutun löydät täältä: Päällystäen nahkainen matto.

Pienempi jättineule.


Valtavan muhkea jättineule taas puolestaan on aina yhtä ihastuttava ja pehmeä. Suuren kokonsa vuoksi se on päätynyt makuuhuoneeseen. Pienempi jättineule on olohuoneen puolella, vaikka ei sekään mikään pikkuruinen ole! Aluksi neuleesta lähti jonkin verran nöyhtää, mutta ei enää. Pihalla pakkasilla tuulettamalla ne saavat hyvän raikastuksen. Jos megakokoiset silmukat ihastuttaa, kurkkaa alkuperäinen juttu täältä: Näin teet jättineulepeiton.

Suurempi jättineule.


4 kommenttia :

 1. Oi, kyllä muistan :). Kiva kuulla käyttökokemuksia näistä. Monesti jää miettimään, miten jokin juttu sitten on käytössä toiminut ja tällaiset postaukset on informatiivisia.

  VastaaPoista
 2. Ehkä myös se mietityttää, että mikä ei mennyt ihan putkeen... :D Käykö vain mulle niin...? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei :D olen tosi kokeileva tekijä...homsansaa joskus tulee sutta ja sekundaa! Mutta siitä on oppinut suunnittelemaan aika loppuun. Ja niitä huteja tulee vähemmän koko ajan :D mutta annappa paperi, sakset ja liimaa... sitten ollaan hukassa! Ja lopputulos on aina jotain muuta kuin visio!!!

   Poista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥