Kepeä lehtiteline ja voita uudistunut Kauneimmat Askartelut lehti!

Lehti on nautinto. Se on kuin pieni herkku, jonka voi syödä silmin ja hotkia kerralla lukien. Lehtien ilme on nykyisin niin kaunis ja ne oikeasti sopii jopa sisustuselementeiksi. Ei niitä kannata survoa lehtikorin uumeniin vaan ne kannattaa asettaa esille. Esillä ollessa ne houkuttelee lukemaan uudestaan. Pöydällä ollessa ne päätyy siirtymään ainakin meillä jonnekkin sivumalle, kunnes ne unohtuu. Tuoreimmat lehdet on kiva ripustaa esille ja siitä ne on helppo napata mukaan vaikka sohvalle. Omat lehteni roikkuu super helpoissa telineissä. Niihin tarvitaan nahkanauhaa ja puuhelmet. Helmi solmitaan nauhan päähän ja nauha laitetaan lehden väliin kuin kirjanmerkki. Olen kiinnittänyt ne hyllynreunaan solmimalla.

Vaan mikäs ihana lehti se roikkuikaan tuossa lehti telineessä? Ilolla voin kertoa, että se on Kolmiokirjan uudistunut KAUNEIMMAT ASKARTELUT. Mites minä sitten liitynkään siihen? No kas kas, lehdessä aloittaa uusi palsta, jossa bloggaajat esittelevät parhaimmat askarteluvinkkinsä. The Little Village- blogi sai kunnian olla ensimmäinen palstantekijä. Lehdestä löytyykin kolme sivua minulta. Voi miten kivaa, jännää ja super mukavaa!

Lehti on raikas kuin kevät tuulahdus, niin visuaalisesti kuin sisällöltä. Se on piensisustajan unelma ja näpertäjän näppiin sopiva. Henkilökohtaisesti pidän siitä paljon! Siinä on monta uutta ja modernia ideaa kotiin.

Mukavaa on se, että yhteistyössä lehden kanssa saan hemmotella teitä lukijat ja arpoa teille  kolme(3) kappaletta tätä vuoden ensimmäistä julkaisua.

Blogin logo on Marika Koskimäki-Ketelän käsialaa: www.marikakk.com
OSALLISTU kommentoimalla mikä askartelussa on sinun mielestäsi mukavinta ja olet mukana arvonnassa. Haluatko tuplata mahdollisuutesi? Osallistua voit nimittäin myös blogin Facebook-sivuilla TÄSTÄ. Arvon kolme kappaletta lehtiä 25.2. klo 12:00. Voittajat julkaistaan täällä blogissa, sekä facebook sivuilla.

Klikkaa linkeistä itsesi mukaan myös raikkaisiin tuuliin ja ideoihin:
58 kommenttia :

 1. Askartelussa parasta on oma aika ja kaiken muun unohtuminen. Askarrellessa aika kuluu kuin siivillä. Toisinaan syntyy myös jotain upeaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Askartelu ve ikävätkin asiat pois mielestä. Aika menee nopsaan ja se tulos, miten hyvä mieli siitä tuleekaan kun on onnistunut.

   Poista
 2. DIY ideat on aina mukavia, varsinkin kun voi käyttää kotoa jo löytyviä tavaroita

  VastaaPoista
 3. Ehkä parasta on se että yksinkertaisista ja edullisista, ehkä muiden mielestä jopa roskikseen joutavista aineksista saa pienellä vaivalla kauniita asioita. Ja yhtä lailla parasta on se, kun lahjaksi askarrellut jutut saavat aidosti iloisen vastaanoton :D

  Nimim. Pömppö

  VastaaPoista
 4. näkee kättensä tuloksia :)

  Kirsi

  VastaaPoista
 5. Oman kädenjäljen näkeminen ja taatusti yksilöllinen lopputuote :) riiti81(at)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Askartelussa parasta on erilaisten materiaalien käyttäminen ja yhdistely. Inspiroivat ideat, ja oma kädenjälki on parasta vastapainoa työlle. Askartelu on ihan paras rentoutumiskeino!

  VastaaPoista
 7. Se, että saa jotain valmiiksi. :D Toki se vaatii myös sen, että ylipäätään saa aloitettua askartelun. Inspiroivaa on myös nähdä, mitä itse saa aikaiseksi. Kun vaan mielikuvitus on rajana. tiia.tahvanainen0@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Askartelussa on kivointa nähdä työnsä jälki, aina se ei vastaa ideaa tai ohjeen mallia, mutta se on oma.
  aistiunelmaa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea Kirsi! Voitit täältä blogin puolelta lehden. Olen laittanut sinulle postia :)

   Poista
 9. Näkee oman työn jäljen ja mukavaa ajankulua sekä pääsee ideoimaan.

  VastaaPoista
 10. Pitää ottaa täältä sitten se toinen arpa :) Askartelussa on kiva nähdä oman kätensä jäljen, kun valmista tulee. Joskus on kiva ideoida omia juttujakin. Mukavaa viikonloppua tv Liisa

  VastaaPoista
 11. Airiina
  Kun on hyvä malli tai oma idea ja kaikki, kunnolliset tarvikkeet niin siinä mieli lepää kun saa kaikessa rauhassa askarrella ja nähdä tuloksen sitten kun on valmis, ehkä ilahduttaa teoksella vaikkapa pientä poikaa.

  aiholapp at uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 12. Wau, hauskaa! ☺ Vaikuttaa kivalta lehdeltä. Mullakin tulollaan jossain vaiheessa arviointi blogiin tuosta lehdestä, kunhan vaan ehdin ja lehti kotiutuu. Mä aina mietin noita termejä et mikä luokitellaan askarteluksi ja mikä miksikin. Diy, käsityöt, askartelu. Ja sit kummiskin tuntuu et vähän kaikkea tehdään kaikkien termien alla. Mielenkiintoista siis nähdä, et mitä askartelulehti itse poimii sen otsikkonsa alle. ☺

  VastaaPoista
 13. Askartelu on niin rentouttavaa, kaikkea uutta on mukava opetella 😀

  VastaaPoista
 14. Askartelu on hyvää lääkettä stressiin. Saa päästää luovan puolen valloilleen ja unohtaa hetkeksi kaiken muun :)

  VastaaPoista
 15. Kyllä se on kivointa kun saa valmiiksi tekemänsä jutun. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Se itse tekeminen, kun on mukavaa ja aika kuluu nopsaan. :)

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 17. Käsillä tekeminen on rentouttavaa ja vastapainoa tietokonehommiin.
  klaara49(at)luukku.com

  VastaaPoista
 18. Saa päästää luovuuden valloilleen ja omaa aikaa.

  VastaaPoista
 19. Saa päästää luovuuden valloilleen ja omaa aikaa.

  VastaaPoista
 20. Askartelussa parasta on omanäköisyys; lopputuloksen ainutkertaisuus. Yhtälailla tärkeää minulle kaikenlaisissa käden taidoissa on kierrätyshenkisyys; se ettei materiaali ole kaikki ihan uutta vaan että vanhat materiaalit ja esineet saavat uutta elämää.
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
 21. Henna28
  Kiva askarrella kun on vaikka huono sää tai ei muuta puuhaa.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 22. Aika kuluu hulppeasti askarrellessa.
  leenvikki(at)gmail.com

  VastaaPoista
 23. Askartelu on voimaannuttavaa vastapainoa työlle.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Yllätykset ja uuden oppiminen on ihanaa, kun ei rajaa työtään turhan tarkasti projektin alussa :)terkuin Suska KoivulaDesignista.

  VastaaPoista
 25. Askartelu ja erityisesti kierrätysaskartelu on mukavinta siksi,että saa tehtyä "massasta" erottuvia tuotteita.

  VastaaPoista
 26. Askartelussa parasta on ehrottomasti siihen uppoutuminen. Askartelemalla aika kuluu nopeasti ja murheet unohtuvat ainakin hetkeksi :)

  siiri.mannila(at)netti.fi

  VastaaPoista
 27. Se tunne, kun sen jonkin on tehnyt itse ja jos vieläpä onnistuneesti saa aikaan jotain kivaa kotiin.
  pia_turunen@luukku.com

  VastaaPoista
 28. kun saa aikaan jotain mukavaa konkreettista omin käsin
  pirpanaunelmia@hotmail.com

  VastaaPoista
 29. Parasta tietenkin kun saa jotain kivaa aikaiseksi. mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Parasta on että nautin itse tekemisestä mutta palkitsevaa on myös kun saa jotain itse tehtyä kotiin esille, josta voi päivittäin nauttia. emilia_ho@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Askartelussa ajatukset saa pois arjen kiireistä, se on mukavaa ajanvietettä, siinä pääsee käyttämään omaa luovuuttaan ja näkee oman käden jäljen! Ja mikä parasta, saa antaa persoonallisia itsetehtyjä askartelulahjoja! :) minna82@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Näkee kättensä työn,hyvää ajanviihdettä varsinkin kun askartelee lapsen kanssa yhdessä voke1@luukku.com

  VastaaPoista
 33. Tahtoo lehden! :D
  Askartelussa on parasta kaikki! Oman käden jälki näkyy heti, ihana hiplata eri materiaaleja, suunnitella, oivaltaa, tehdä. Ehkä lopuksi ilahduttaa tuotoksella jotakuta, taikka itseänsä! :)
  maimyx@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Ihaninta on se, kun voi keskittyä tekemään omaa juttuaan ja kaikki muut asiat jäävät pois mielestä. Vain minä ja askarteluni!

  VastaaPoista
 35. Askartelussa on kivointa,kun pääsee käyttämään luovuuttaan ja samalla stressi katoaa.

  VastaaPoista
 36. Askartelussa parasta on se, ettei se tunnu työnteolta, vaan nimenomaan ihanalta ja rakkaalta harrastukselta, johon ei ikinä kyllästy. Loistavaa vastapainoa tietokoneruudun tuijottelulle töissä. 3rikatms (at) gmail.com

  VastaaPoista
 37. Askartelussa parasta on itse tekeminen, oma aika ja flow-tila. Lisäksi just se lopputulos voi olla tosi mahtava tai sitten ihan kammottava. Joka tapauksessa aina oppii uutta, vaikka ei syntyisi mitään huipputuotetta ja se on myös askartelussa tosi kivaa.

  VastaaPoista
 38. Näpertely ja se, kun saa jotain omaa silmää miellyttävää aikaiseksi.
  Karoliina.pajula@hotmail.com

  VastaaPoista
 39. Askartelussa on mukavinta mielikuvituksen käyttäminen ja onnistumisen tunne. On ihanaa, kun lopputuloksesta tulee sellainen kuin halusikin. (:

  saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Tykkään askarrella ystäville kortteja ja lahjoja :)
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Parasta on, kun saa tehdä jotain käsillään ja toteuttaa luovuuttaan. On myös opettavaista, että aina kaikki ideat eivät ehkä olleetkaan niin toteuttamiskelpoisia, mutta eipä siitä tarvitse lannistua :)
  talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 42. Askarteluissa ihaninta on oivaltaminen ja uuden luominen. Oivalluksia on kiva katsella myöhemminkin. Pelkkä kädenjälki itsessään voi myös riemastuttaa.

  VastaaPoista
 43. Askartelun ihanimpia hetkiä on suunnittelu ja inspiraation etsiminen. Vaikka toteutusvaihe ei aina olisikaan herkkua, valmiiksi saaminen on myös aina hienoa, piti lopputuloksesta tai ei. Ja onhan sekin kivaa jos joku muukin kommentoi itsetehtyjä juttuja. blogiset(at)gmail.com

  VastaaPoista
 44. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 45. Kivojen materiaalien kanssa puuhastelu. Kauniit paperit, kivat teipit jne. Ja itse ideointi on aina hauskaa.

  abackman66 at hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Askartelussa mukavinta on tyttären kanssa vietetty aika :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 47. Se voi parhaimmillaan olla rentouttava elämys.

  matti.viikate@luukku.com

  VastaaPoista
 48. Mukavinta on se, kun saa aikaiseksi jotain omaa silmää miellyttävää :)

  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Suunnittelu ja se että saa aikaiseksi jotain itsetehtyä.

  VastaaPoista
 50. On kiva saada tehdä itse käsillä jotain konkreettista. Askartelu lapsen kanssa on myös mukavaa ajanvietettä.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 51. Olen eläkkeellä ja voin tehdä käsitöitä vaikka koko päivän. Teen mieluiten ompelemalla kasseja kierrätyskankaista. On mukava antaa valmiita tuotteita ystäville, sukulaisille ja hyväntekeväisyysyhdistyksille.
  esri3363@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Askartelussa ihanaa on lopputulos, kun saa itse tehdä ja keskittyä ihan muuhun kuin arkeen.
  suortuva@hotmail.com

  VastaaPoista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥