Pörröpää vai siloiteltu kultakutri? Valitsen ponnarin.

Mietittekö koskaan kuka näitä blogeja kirjoittaa? Millaisia he ovat tai miksi he tätä tekevät? Itse tuon harvoin täällä itseäni esille kuvin, joskus pilkahdan jossain. Tuossa sivupalkissa nassu on esille ihan siksi, että halusin tuoda blogille kasvot. Minusta on ainakin mukavampi mennä muiden blogeihin kun näkee kuka siellä ruudun toisella puolella on! Eikö? 

Kuka minä sitten olen? Satu-Johanna: aamuihminen ja aamukahvin kittaaja. Rakastaa vaeltaa aamutakki päällä klo 17:00 jälkeen illalla. Jos tapaat minut aamulla näytän 90% joka aamu tuolta kuin alapuolen suuressa kuvassa. Ne loput 10% olen muistanut laittaa hiukset kiinni. ps. Inhoan päiväunia. Ne on hukkaan heitettyä aikaa!

Pikkukuvat ovat otteita omasta kuvavirrasta. Tykkään ettei elämässä saa olla arki liian vakavaa, välillä pitää saada hullutella ja olla hauska (ainakin omasta mielestä!). Tärkeissä asioissa taas pitää olla asiallinen ja tahdikas, Se on sitten pitkälle myös työminä joka tuollaisia puhuu.

Kesä, se on minusta ehdottomasti parasta aikaa. Bikinit onkin toinen asu aamutakin lisäksi joista pidän eniten. Kyllä vaan, niillä pärjäisi vaikka koko kesän. Talvella vaihdan bikinit villasukkiin ja käperryn kotiin, tykkään tosiaaan olla kotona. Siksi kodin sisustaminen onkin minulle harrastus. Haluan viihtyä siellä ja nauttia siitä mitä on ympärillä. Siitä tämäkin blogi on saanut alkunsa! Miksi en jakaisi iloa harrastukseeni myös muille? Ehkä joku toinen innostuu samoista asioista. Minusta on hauskaa ideoida ja kokeilla uutta. Toisinaan ideat syntyy asioiden johdattelemina, toisinaan taas tarpeesta ja joskus ihan vain huvikseen keksin jotain uutta ja erikoista.

No kukas se tämä kiharakutrinen nainen sitten on? Se on tuollainen siisti ja sievistelty versio minusta. Tässä versiossa viihtyisi päivittäin vaan eipä jaksa peilin edessä niin paljoa puleerata. Siksi ponnari-nuttura-ponnari-nuttura look toistuu usein niin arjessa kuin juhlassa. Ou yes I know, TYLSÄÄ! Tullaankin aiheeseen "tylsä minä". Pukeudun aina mustaan. Aina. Joku muu poikkeava väri on luultavasti jonkun sairauden aiheuttama hetkellinen värisokeus. Miksi? No en tosiaan tiedä. Se tuntuu kätevältä ja aina sopivalta.

Unohdin ehkä mainita sen josta kuulen ehkä eniten, se asia joka minusta jää yleensä mieleen. Puhun aika paljon, noh joo... paljon. Nopeastikin kuulemma. Siihenkin ilmeisemmin tottuu, niin ne väittää! Mutta hei kuulkaa, tälläinen minä olen!

Uskaltaako joku toinen bloggari kertoa pienen palan totuutta ruudun takaa? Ei tarviste mitään luurankoja räpsäyttää ruutuun, mut kuvat ois kivat! Uskallan jopa heittää haasteen nyt eräälle blogille jos hän lähtisi mukaan tähän iloitteluun. Syvältä blogi on ollut nimittäin alusta asti minun lemppareita ja muistankin Sannan pitäneen haasteista vaan pidätkö tästä? Haasta sinä mukaan sitten seuraava!

Ja jos olet bloggari ja luit tämän postauksen, HAASTAN SINUT mukaan kertomaan "Pienen palan ruudun takaa". Sana on vapaa ja saat itse päättää mitä kerrot! Haasta sinä sitten kenet haluat mukaan. Ja muistathan mainita minut, joka tämän liikkeelle laittoi.

Iloista viikonloppua toivottelee Satu-Johanna täältä kaakonkulmalta! 

26 kommenttia :

 1. O-ou! Tämä on paha tällaiselle linssin takana värjöttelevälle, mutta eiköhän jotain irtoa :) oli mukava lukea sinusta ja samaistuin hyvin moneen asiaan!

  VastaaPoista
 2. Kiva juttu. Mukava aina lukea ihmisistä blogien takaa. Sellainen ihana rempseys tulee aina sinusta mieleen suuren ideasammion lisäksi 😘

  VastaaPoista
 3. Voi ei tuo sun pörröpääkuva! ;) Mulle tulee erehdyttävästi mieleen teinivuosieni suosikkibändi Bogart co... ;) no mä kun tunnen sua nyt jo muutenkin, ni en järkyty kovin vähästä. :) Oot kyl kiva ja hauska. Ja niin samaa mieltä et elämää ja itseään ei pidä ottaa turhan vakavasti. Itse kyl näyn blogissani aika paljonkin ja videoilla myös, mut en tiedä sit kaipaisko lukijat jotain syvällisempää persoonakuvausta. Vai oonkohan tehnytkin semmosen? Hmm.. ei mitään muistikuvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai! Haaste on avoin tartu kiinni! Ehdottomasti halutaan tietää lisää :)

   Poista
 4. Heippa täältäkin! Enemmän sinua Instassa seuraillut, mutta tämä kirjoitus pisti silmään. Ja pakko ehkä "kantaa oma kortensa kekoon", tavallaan. Itse enemmän just omista ajatuksistani ja jutuistani kirjotan blogiini (http://kovaajakaunista.blogspot.fi/) , ja omana tavoitteena ois jossain kohtaa saada tehtyä enemmän toisenkin tyyppisiä kirjoituksia..ruoanlaitosta, leipomisesta, käsitöistä yms yms. Aina vaan kuitenkin päädyn kirjoittamaan enemmän tai vähemmän syvällisistä aiheista, jotka jotenkin ihee koskettaa.. :D Mutta kukin tyylillään, eikös? Kirjoittaminen (aiheesta ko aiheesta) on kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun pyörähdit tännekkin! Se on totta, just siitä aiheesta mistä tykkää kannattaa blogata, koska silloin se juttu luistaa :D väkisin tekemällä tulee niin kuivia stooreja jotta phyi olkoon! Kiva kuitenkin minusta aina tietää kuka siellä kaiken takana on, muuten jää niin etäiseksi... Mukavaa syksyn alkua. Törmäillään instassa ja toivottavasti täälläkin! Ja sinun blogissa.

   Poista
 5. Tää ois muuten oikeesti aika ihana haaste nakata bloggareille! Vaikutat mukavan rennolta, ihania kuvia sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerran tämä innostaa niin haaste on nyt muutettu viralliseksi ja näkyy tuolla tekstin lopussa! Ja Rosanna haastan sinut tietenkin mukaan :)

   Poista
 6. Hih, ihanat kuvat! Ja hauska haaste, harkitsen :D Toisaalta, mie kerron kyllä aika paljon persoonastani jo blogijuttujen yhteydessä ja naamaltakaan ei voi välttyä, että liekö lukijat jo kyllästys ;) mut oi, kunpa miullakin olisi tuollainen tukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrot jotain ihan uutta! Jotain nippeli tietoa tai sitten vedät sen luurangon kaapista ja paljastat jotain raisua :D ja oi ei! Älä halua tälläistä tämä on ihan mahdoton :D

   Poista
 7. Hauskaa! Persoonasi on kyllä kurkistellut läpi postauksien :) Jutuistasi paistaa aina sellainen ihana kupliva iloisuus ja rentous, jota tämä postaus vain vahvistaa :) ihana sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on oikeasti kiva kuulla, että
   "minä paistan" läpi vielä noiden DIY-juttujenkin :D Minusta on tärkeää, että persoonallisuus säilyy! :)

   Poista
 8. Hyvä Satu!! Niin mainioita nuo kuvasi ja kuvastaa sinun persoonaasi niin hyvin. Liisa

  VastaaPoista
 9. Ihana sinä <3 Mainiot kuvat.
  Tämä onkin kiva haaste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Videon kautta naamaani voi nähdä joka perjantai 😄
   Viime perjantaina oikein itkun kanssa 😢
   Paljastuksia teen piakkoin, kun vastailen kysymyksiin, mitä mulle on lähetetty.

   Poista
 10. Tämä oli kiva postaus! Täytyy katsoa jos vaikka joku kerta toteuttasin samantyylisen minäkin. Läheltä ehkä liippaa "kysy minulta mitä haluat"- postaus. Tarkoitus olisi vastata sunnuntaina kaikkiin minulle esitettyihin kysymyksiin. Vielä on hyvin aikaa kysymyksille! ;)

  Tässä linkki: http://mariehoo.blogspot.fi/2016/10/kysy-minulta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä pidettiin kyllä kovasti :D Minusta on ainakin kiva nähdä ketä toisella puolella ruutua on :)

   Poista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥