Peuransarvi kynttelikkö

Halusin uudistaa aiemmin tekemääni peuransarvikynttelikköä. Se oli oli jotenkin pliisu ja mitään sanomaton. Ja nyt on menossa sellainen kausi, että tarvitaan eloa kotiin! Olen huomannut, että koti kaipaa nyt hiukan ehkä boheemia otetta. On helppo välillä vähän irroitella värien kanssa, kun seinien ja suurien huonekalujen pinnat ovat selkeästi saman värisiä.

Niimpä otin ja maalasin aiemmin tekemäni kynttelikön helmiäisakryylimaaleilla. Rajasin teipillä "sik-sak" kuviot, välissä kuivattelin pintakuivaksi föönillä, ettei tarvinnut maalaamiseen montaa tuntia käyttää. Kulta, musta ja minttu toimivat kivasti yhdessä. Nyt pitäisi löytää kynttelikköön vielä sopivat kynttilät, sillä valkoinen kruunukynttilä ei tähän sopineett lainkaan. Jos mieleisiä ei löydy, joudu selkeasti valuhommiin.

Käy vilkaisemassa myös aiemmat peuransarvi postaukset. Näille olisi vaikka kuinka paljon erilaisia käyttökohteita, mutta  näihin sopii minusta parhaiten sanonta "Vähempi on enemmän".  

Peuransarvet + valaisin                                Peuransarvista kynttelikkö
6 kommenttia :

 1. Luulin ensin että tarkoitit oikeaa peuraa mutta sitten tajusin että kyseessä on metsäpeura eli "metsäporo". En ole tiennyt että nekin kasvattavat nuin kookkaat sarvet niitä voisi luulla nuoren tunturihirvaan varustukseksi!

  Olet varmaan jo näköjään kuullut Lapptussan:ista ja hänen instagramistaan. Sieltä todella löytää aina vain enemmän ja enemmän käyttöideoita yli jääneille poronsarville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peuransarvina sain :D en osaa sen enempää sanoa, sinulla olikin hyvää tietoa. Kiitos siitä.

   Lapptussan oli minulle ihan uusi! Onpa kivat sivut, tosiaan vinkkejä ihan hurjasti.

   Poista
 2. Moikka! Sinua odottaa blogissani Blogger Recognition Award! :)

  http://illuusia.ihmemaassa.net/2016/09/blogger-recognition-award.html

  VastaaPoista
 3. Tulikin kivan näköistä! Eivätkö vain nuo helmiäisakryylivärit ole ihania eikä hinnankiroissakaan. Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle Satu :) Liisa

  VastaaPoista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥