Tee suuri kuuvalo pihalle

Pimmeeee. On niin mustaa jo ennen kymmentä ettei nenänpäätä erota töistä kotiin tullessa. Omalla pihalla kuitenkin loisti ensimmäisen kerran tänä syksynä viime vuonna tekemäni iso kuuvalo. En muistanut, että olin eilen sen pihalle laittanut ajastimen kanssa valmiiksi. Poikakin hihkaisi "Kato kuu on syttynyt!". Olisi mahtavaa saada vielä tuosta suurempi kupu, tosin voi olla todella vaikea löytää. Tämäkin on jokin vanha teollisuusvalon kupu. Ja sisällehän olen laittanut ihan tavalliset ulkoledvalot. Tästä helpompaa diy ideaa on vaikea keksiä! 

Hei, mutta tämä pimeys. Se nousee kohta otsikoihin taas. Millä te taistelette sitä vastaan. Kynttilöillä? Kiukulla? Pakenemalla etelään? Ahmimalla aurinkoa päivällä? Itse huomaan kaipaavani aurinkoa heti ensimmäisinä pimeinä iltahetkinä. Kesällä on nimittäin parasta hiipiä ulkona vielä myöhäänkin. Aamutakissa iltakasteessa. Nyt tuolla ei saa kuin pypykän huuruun aamutakki päälle ja paniikkikohtauksen kohmeesta. YÖK! 

Minulla syttyy pikkuvalaisimia ja kynttilöitä joka nurkkaan. Kaamoksen kumoajia. Tahdon sisustukseen väriä hiukan lisää ja syön jostain älynväläyksestä monivitamiinia. Finnairin sivuilla haaveilen kaukomatkasta ja mielessä pakkaan jo laukkua kaukomaille. Toisaalta mieli nauttii hämyisestä tunnelmasta ja toisaalta kiljuu hulluna: TULE KESÄ TAKAISIN!

Miten on sinulla, nautitko pimeydestä vai toivotko kesän tulevan taas pian? 

Olen aiemmin tehnyt postauksen tästä valaisimesta ja sen löydät täältä, käy lukemassa!

8 kommenttia :

 1. Tässähän joutuu metsästämään kupua...Tuo olisi kyllä kiva lisä pimeään pihaan....Ei enää nuo aurinkokennovalot jaksa kauaa syttyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei jaksa ei. Syksy tulee nyt ihan rytinällä! Kannattaa metsästää, valaisee TOSI hyvin!

   Poista
 2. Minulle syksy on aikaa suunnitella uusia istutuksia puutarhaan sekä lepotauko kesän puutarha hommista😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, syksy on siihen kyllä hyvää aikaa. Minulla olisi pihassa paljon töitä. Ensi viikolla on ryhdyttävä hommiin...

   Poista
 3. Kynttilöitä vaan palamaan, niistä tulee kivasti valoa ja yllättävän paljon lämpöäkin. :)

  VastaaPoista
 4. Lähinnä masentaa. Tuntuu ettei ehdi tehdä mitään. Syksy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivät alkaa myöhään ja loppuvat kesken... monena iltana ollut varma, että nukkumaan voisi menna 2h aiemmin pimeyden vuoksi...

   Poista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥