Lempeän lämmin syksy, pue lasipurkki villapaitaan


Kesän viimeinen virallinen päivä. Syyskuu astuu mukaan kuvioon. Jos itse tekee mieli villasukkia jalkaan, miksi ei kotonakin hiukka lämmittäisi tunnelmaa. Kauhistelin vielä toukokuussa pastellisävyjen hempeää tulemista ja vanhvasti uskoin, etten sorru niihin. Kuitenkin nyt kun silmät suorastaan syö noita värejä, on pakko pikkuisen kokeilla niitä omaan kotiin. Tuollainen "utupuuteripinkki" on ihana väri. Se näkyy, mutta sitä ei huomaa... Jos ymmärrätte mitä tarkoitan? Riihimäen lasipurkin puin lämpimään neuleeseen. Ostin kirpputorilta vanhan neuleen, pujotin purkin sisään ja solmin pohjaan langan tiukasti. Naps! Hiha poikki ja kylmä lasipinta on muuttunut houkuttevan lämpimäksi ja illan tunnelmavalo on valmis.

Muistatteko vielä puuboksin, jonka muutoksen tein vuosi sitten. Ruskeasta, rumasta tuli valkea ja se sai alleen pyörät. Voit kurkata muutoksen tästä, jos et ole aiemmin siihen törmännyt. Kylkeen lisäsin myöhemmin keltaisen lehtitelineen, nyt se sai maalisuihkun ylleen ja tuo nyt uutta kaivattua väriä olohuoneeseen. Nopeita ja pieniä muutoksia jälleen, mutta niistä voi nauttia pitkään.

8 kommenttia :

 1. Kiva ja nopsakka projekti. Vaatinee löyhähkön neuloksen että valo kuultaa läpi? Hitsi et ihmettelin eka et onko tuo neulehomma muka puuterisen vaaleanpunainen... et nyt joko sinä tai minä oon tullut värisokeaksi... kunnes: ahaa - viittasitkin siihen metalliseen koriin! :) jes, ei värisokeutta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vaatii näpäkkää survontaa :D ja tämä tosiaan on löysähköä. Mutta kauniin purkin saa vaikka olisi napakampi ja valo ei paistaisi läpi 😄

   Poista
 2. Kiva idea tehdä valmiista, rikki menneestä neuleesta, sukka lasipurkille. Itse suunnittelin viime syksynä, että virkkaan tai kudon, mutta tuohan onkin nopeampi tapa :)

  VastaaPoista
 3. Todella mukava lopputulos (peukku)!
  Mä tein hypistelymuhvin tässä kesän aikana vanhasta villapaidan hihasta, ja joskus huovuttanut siitä pannunalusia yms. - joten niistäkin on moneksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä tosiaan on moneksi! Keksii vaikka mitä! Oletko lukenut tuosta sivupalkista tuonna Anna Kiertää postauksen? Siinä on villasukat tehty villapaidasta!

   Poista
 4. Mahtava idea! Ehkä pakko tehdä itsekin. :)

  VastaaPoista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥