Kasarilampun päivitys tällä vuosituhannelle

(Tälle postaukselle kävi niin, että kaikki teksti oli hävinnyt! Joudun julkaisemaan uudelleen... joten älä ihmettele kun teksti on muuttunut)

Meidän muuttaessa taloon autotallin uumenista löytyi tämä valaisin. Olin säästänyt sitä jostain kumman syystä aina tähän päivään asti ja nyt se saikin ihan uuden ilmaan mattamustalla spraymaalilla. Työpisteen ilme muuttui kerta heitolla, mukavan moderniksi. Ja tuo kammottava kasarivalaisin loikkasi tällä vuosituhannelle. Minulla 80-luvun ala-asteelaisella oli omalla koulupöydällä myös tälläinen beessin värinen lamppu. Muistan vieläkin millainen ääni lampusta lähti kun se napsautettiin kuvusta päälle. Aina ei tarvitse suuria tehdä, että saa muutosta aikaan.


Maalasin myös vanhan ruman keksirasian samalla maalilla. Sinne saa nyt piiloon kaikki pienet tilpehöörit, kuten johdot. Minulla on muuten näitä rasioita aika paljon. Säilytän niissä askartelutarvikkeita. 12 kommenttia :

 1. Tuli kerrassaan tyylikäs. Kotipuolessa samoja lamppuja. Tiedä vaikka itsekin innostuisin yhden maalaamaan mustaksi :)

  VastaaPoista
 2. Hieno, tuli lamppu nykyaikaan :) Työpiste näyttää hyvältä ja toimivalta. (Olikohan meilläkin kotona samanlainen lamppu.. Ihan kuin hämärästi muistasin ihan samanlaisen olleen meillä :) hmm..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuntuu, että näitä oli kaikilla :) silloin oli muotia ne koululaispöydät ja juuri nämä valot!

   Poista
 3. Hieno lopputulos! Ja noi sun kynttilät on aivan ihania. Liisa

  VastaaPoista
 4. Jestas - spraypullo ja lamppu on kuin uusi! Tuo muutos tapahtuu täälläkin :)
  Kyllä musta vain piristää kummasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta. Muuosta lähdin tekemään vähän siinä mielessä, jos on edelleen kamala kasari niin lentää suohon :D

   Poista
 5. Meillä on ollut myös tuollainen lamppu. Tulipa siitä tyylikäs todella helposti.
  Hmmm. missähän se meidän lamppu oikein on nyt...

  VastaaPoista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥