Huoleton DIY kynttelikkö

Kaupat on syksyllä pullollaan puutarhatuotteita liki puoli ilmaiseksi. Jysk:n halvat 1,50€ valokennot huutelivat hyllyltä aina ohi kävellessä... Jätin ne kuitenkin hyllyyn sillä kerralla. Kotona ne vaivasivat mieltä edelleen ja pohdin mihin voisin ne laittaa. Tiedän ettei niiden valoteho riitä valaisemaan kunnolla ja toisaalta inhoan tuollaista muovitavaraa aika lailla. Kunnes silmiin osui kynttelikkö jota olen säästellyt tarkoituksena uusio käyttää se johonkin.

Kipaisin siis Jysk:n kotiuttamaan nuo valot ja laitoin ne aurinkoon latautumaan. Pesin vanhan hiukan ruostuneen kynttelikön ja suhautin uuden maalin pintaan. Maalin kuivuttua liimasin aurinkokennovalot muutamasta pisteestä kynttelikköön, jotta ne olisi helppo irroittaa myöhemmin. Ja näin minulla on syksyn pimeisiin iltoihin kynttelikkö, joka syttyy hämärän tullen aina uudelleen ja uudelleen. Se on huoleton ja huolto vapaa.

Tunnelmallisia elokuun iltoja teille jokaiselle... Joko olette kaivaneet kynttilät esiin?
2 kommenttia :

 1. Tuostahan tulikin hieno (ja halpa)
  Hyvää alkanutta viikonloppua sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minulla viikonloppu alkaa hiukan huterissa merkeissä, toivun melkoisesta vatsataudista. Vaan eiköhän tämä tästä :)

   Poista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥