Caffè latte - lämmittää kynttilänäkin ja uusi ihana olohuoneen pöytä

Tänään on kyllä ollut kaunis ja lämmin päivä. Siltikin tuulen vireen käydessä minusta ulkona on jo syksyn fiilistä, eikö? Iltaisin alkaa kaivata villasukkia ja kynttilöitä tuomaan henkistä lämpöä. Minua lämmittää myös se, että uusia lukijoita tulee blogiin päivittäin. On ihana huomata, ettei puuhastele täällä yksin. Facebookin puolella teitä on jo liki 1500, ihan huikeaa Instagramin puolella reippaasti yli 600. Olisi kiva vaihtaa myös ajatuksia teidän kanssa. Esittäkää rohkeasti toiveitanne, mitä DIY juttuja haluaisitte nähdä. Toteutan niitä mielelläni! 

Tämän postauksen pääpaino oli kuitenkin tällä herkullisella Caffè latte-kynttilällä. Sain tänään huikean määrän kynttilänjämiä ja heti teki mieli kokeilla jotain uutta. Kylmä-kuumalasit ovat siitä kivoja, että ne kestää lämpövaihtelut ja olen ennenkin valanut näihin paksuihin laseihin kynttilöitä. Turvallisuus on tärkeää myös DIY asioissa. Aluksi sulatin vesihauteessa valkoisia kynttilöitä ja lisäsin pikku hiljaa ruskeaa kynttilää joukkoon, jotta sain sopivan "kahvin"värin. Sillä aikaa kun kahvi osa hyytyi, sulatin ison määrän eri valkoisia sekaisin. Massa ei kuitenkaan yleensä käytetyissä kynttilöissä ole täyteläisen valkoista vaan haljua ja hiukan likaista. Tämän takia käytän valkoista kynttiläväriä massassa. Sitä saa askartelukaupoista, josta ostan myös sydänlangan. Kaadoin kahvin päälle hiukan valkoista, ikään kuin sulanuttta kermaa. Lopun massan vatkasin ihanan pehmeäksi vaahdoksi vispilällä ja lusikoin päälle. Voi, että tästä tuli ihana!!! Ja palaa kauniisti.

(Kermavaahdon valmistus: Sulata nyt valkoinen massa vesihauteessa, nosta massa astia kylmään veteen ja vispaa se vaahdoksi. Heti kun massa alkaa olla vaahdottunut nosta se pois altaasta ja lusikoi vaahto välittömästi)

Sitten päivän toiseen onnenpotkuun. Ihana pöytä!! IHANA! Ja rehellisesti mainoksen uhri. Selatessani aamutuimaan facebookin sivua sattui K-Raudan mainos nenän eteen. Suunnistin siis suoraan töistä hakemaan omani. Istun siis illan ihailemassa uutta pöytääni ja nautin kahvin tuoksen leijaillessa olohuoneessa...  17 kommenttia :

 1. No nyt on herkku! Ihana. Ahaa... siis oreoista tulee kynttilöitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä Sanna :D Arvasin et joku vielä oivaltaa! :D :D Olit mielessä kun tein tätä, minusta ihan jotenkin sinun juttu Caffé Latte...En kyllä tiedä edes juotko sitä?

   Poista
 2. Oi, miten herkullisen näköinen kynttilä. Eihän tuota raaskisi polttaa. Tosi kaunis pieni pöytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin ja ihan huikeat lukijamäärät sulla! Hurjasti onnea <3

   Poista
  2. Toi pöytä on ihana. Nyt haluan sille kaveriksi matalamman ja hiukan suuremman yksilön, samalla tyylillä... Seuraajia/lukijoita on tullut hurjalla vauhdilla lisää... Ja mikä vilinä täällä käy se hämmästyttää! :O

   Poista
 3. Hieno pöytä ja herkullisen näköinen kynttilä. Ja hei, mahtava lukijamäärä, blogisi ansaitsee niistä jokaisen.

  VastaaPoista
 4. Näyttää niin herkulliselta, vaikken kahvia edes juo! Psst..Ansaitset jokaisen seuraajan, pus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten sen täytyy olla onnistunut :D ja kiitos kauniista sanoista. Pus!

   Poista
 5. Ihana tuo kynttilä. Oon hyvin saman näköisen joskus ostanu ihan marketista, mutta onhan ite tehty aina hienompi. Ja tuo pöytä! Koitin K-Raudasta kattoo, mutta en löytäny mistään sieltä D: onko sulla heittää nimeä tai vaikka linkkiä verkkokauppaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en tiedä kuinka paljon ja missä K-raudoissa tätä pöytää on. Imatran K-Rauta Rautapertti mainosti tätä "Cello Season-piensisustustavarat" ja siitä bongasin tämän! En kyllä valitettavasti netistä tätä löytänyt.

   Poista
  2. Aivan! Kehtaatkos sanoo, paljonko kustansi? :D

   Poista
 6. Voi näitä kynttilöitä, kun ovat mainioita :)
  Ja pöytä on hieno!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana lattekynttilä! Varmasti jokaisen laten ystävän toivelahja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla :) tämä on kyllä kiva, tuossa siis palaa nenän edessä!

   Poista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥