Raksaruususta Terassi Teresaksi + Muurikkasetin voittaja

Kuten otsikosta voi päätellä on aika siirtyä tanssahtelemaan kannen päälle, sen hiekka montun sijaan. Voitte varmasti samaistua tilanteeseen, kun heitettiin hanskat nyt illalla terassin uuden karhealla kannelle. Se on siinä. Ärsyttävän pitkä piimäiseksi projektin teki jatkuvat sateet ja kahden vuorotyöläisen aikataulujen yhteen sovittaminen. Toisaalta valmista tuli, joten joka vanhoja muistaa sitä tikulla silmään! Paitsi, että eihän tämä ole kuin rakentamisen osalta valmis. Seuraavaksi odottaa mustaksi värjäys, jotta terassi sointuu muiden pihan patioiden kanssa yksiin. Ympärykset on laitettava kuntoon, lista taitaa olla liki loputon. Tosin haaveita ei saa toteen, jos niitä ei itse ala toteuttaa... Me olemme ainakin askeleen lähempänä yhtä unelmaa.

Kaiken kaikkiaan veimme n. 10 peräkärryllistä hiekkaa pois. Mitä suotta hankkia konetta kun on neljä tervettä kättä ja kaksi lapiota... Ei tarvinnut salitreeniä erikseen harrastaa noina päivinä. Lisäksi tuli pyöriteltyä isoja kiviä melkoinen määrä. Terassin pohjalle laitettiin maisemointikangas, jotta kasvillisuus ei tunge alta. Sen olin ostanut kirpparilta parivuotta sitten. Aavistelin, että tulisin sitä vielä tarvitsemaan. 

Isona vinkkinä kehoitan kaikkia käymään katsomassa puutavaran hintoja useammassa paikassa. Meidän yllätykseksi puunhinnat heittivät rajusti. Edullisimmasta paikasta saimme tarvikkeet yli 100 euroa halvemmalla. Se on minusta melkoinen ero muutaman satasen projektissa! Tuskin tämä projekti on edes loppusuoralla kun edessä siintää jo pieni sisäremppa... Loppuukohan kesä kesken?

ONNEA Tuija T.! 
Aiemmin arvonnassa oli ihana Muurikkasetti kesän kokkauksiin vei Tuija. 
Hän oli kirjoittanut vastaukseen: 
"Ottaisin tämän mukaan asuntovaunureissuille ja tällä tehtäis ruuat ja herkut lomalla ☀️" 
Kuulostaapa hyvältä suunnitelmalta!


4 kommenttia :

 1. Kymmenessä peräkärryllisessä käsin lapioiden riittääkin urakkaa! Onneksi itse asun kerrostalossa, niin ei tule tällaisia "villityksiä"! :D Kissa- ja hyttysverkkojen saannissa tuuletusikkunoihin oli ihan tarpeeksi kesäprojektia meikälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli siinä :D varsinkin kun ekaksi lapioi sen kottariin ja siitä sitten kärryyn ja pitihän se poiskin siitä saada, onneksi se kävi hiukan helpommin :D toisinaan nämä hulluudet lähtevät tosiaan vähän lapasesta!!

   Poista
 2. Hyvä te! Meilläkin iskee noita hullutuksia ja kyllä siinä sitten kesän loputtua aina tietää tehneensä jotain fyysistä urakkaa ;D. En jaksanut laskea montako kottikärryllistä me kiviä kuskattiin viime kesänä. Tänä kesänä on ihan tyydytty puiden kaatamiseen ja halkomiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään pitäs vielä vähän kaivaa :) tää paisuu vähän ku pullataikina!!

   Poista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥