Raksaruusu

Tukka hyvin kaikki hyvin jopa rakennushommissa. Nämä bandana-huivit ovat olleet suosiossa jo kai ainakin 100 vuotta tai noh ainakin jo minun teini-iästä. Josta taitaa olla jo pari vuosikymmentä. Onko siitä TOSIAAN niin kauan??! Oh my good!!! Toisaalta en ihmettele niiden suosiota yhtään, onhan ne aika kätsyä ja niitä voi käyttää arkisesta siivotessa tai hakiessa omintakeista tyyliä. 

Vapaa hetket on mennyt kyllä lähipäivinä lapioidessa. Liki kymmesen peräkärryllistä on viety hiekkaa pois, tietää tosiaan lapioineensa. Vihdoin tänään päästiin siihen pisteeseen, että ruuvailtiin kehikko kasaan. Nyt saa tehtyä viimeiset kaivamiset ja laittaa ns. anturalaatat paikaleen. Sen jälkeen uskoisin homman sujuvan aika näppärästi. Ja pian, niin kovin pian on juhannus ja siihen mennessä haluan saada kaikki valmiiksi. Piha spa siintää jo silmissä...

Mitä sinulle kuuluu ja mitä sinä puuhasit viikonloppuna? Yksin puhelu on kuulkaa ihan hullua :) 


7 kommenttia :

 1. Itsehän käytin niitä jo 7veenä tyylikkäästi reiteen sidottuna, just like Neuman. Tsemppiä urakkaan, täällä podetaan aikaansaamattomuutta ihan kaikkea kotiaskareita kohtaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuh Neuman tyyliin :D nii-i... Näitä on ollut aina! Minun DIY projektit on nyt kesällä vähän suurempia...

   Poista
 2. Täältä löytyy myös bandana-huiveihin hurahtanut! <3 Useimmiten huivi löytyy päästä juurikin tuolla kuvasi osoittamalla tavalla solmittuna, mutta joskus myös ranteesta säilytyksestä. Lisäksi bandanalla voi oikein hyvin korvata ponnarin, ainakin rastojen kanssa!

  Tällä suunnalla vietettiin viikonloppu perheen kanssa. Vanhempani nimittäin tulivat kyläilemään. Käytiin Ikeassa ostamassa meikäläiselle ompelupöytä ja pyykkiteline!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesin etten ole yksin tämän menneen "Dingohuivin" kanssa :D

   Ikea reissu olisi kiva tehdä taas, meiltä matkaa sekä kuopioon että helsinkiin muutama sata kilometriä. Ei siis tule piipahdettua ihan joka päivä!

   Poista
 3. Meikäläinenkin hippuloi raksalla sunnuntaina bandana tiukasti pään ympärillä. Tästähän tulee raksailijoiden trendi täksi kesäksi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selkeä trendi :D Nuoriso ei meillä päin ainakaan ole kiinnostunut eli onko tämä meidän "isojen" tyttöjen juttu sitten?

   Poista
 4. Raksaruusu. ♡ mitäs siellä nyt siis valmistuukaan? Hobittisauna vai mikäs? Minä en bandana-huivia omista, mut monta muuta kyllä. Semmonen vähän turbaanimainen ja pyykkimuija-look ovat kuuluneet kesäilmeeseeni ja vähän muuhunki, vuosikaudet. Huivit on ihania! :)

  VastaaPoista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥