Väännä kevät metallista

*Yhteistyössä Jysk

Minä tein sen. Toin kevään värikartan kotiin. Rikoin kaavaani ja olen super iloinen siitä. Musta-valkoinen sisustus on siitä helppo, että siihen voi tuoda helposti minkä tahansa värin. Aluksi säikähdin noita hempeitä Pantonen kevään 2016 värejä, mutta pikku hiljaa tuo keveä Opal Blue hiipi minuun. Salaa.  Tämä väri tuo kyllä niin kevään tunnun kotiin, että sitä on vaikea vastustaa.


Aluksi en tiennyt kuinka toisin tämän värin sisään. Maalaaminen tuntui liian hallitsevalta. Onneksi sain mahdollisuuden tuoda sävyt olohuoneen sisustukseen Jysk:n kevättuotteilla. Pehmeällä mohairilla, keveillä höyhenillä ja hiukan romanttisella twistillä. Silti olohuoneen ilme säilyi mielekkään terävänä.

Mohair viltin ripustin seinälle Axelsson henkariin, nuo henkarit tupsahtivat eteen sattumalta juuri kun olin poistumassa Jysk:stä. Ne ovat minusta tosi kauniita, ihan kuin koruja. En raaski niitä piilottaa komeroon vaan ne saavat olla kauniisti esillä.

Paketin kolme henkaria saivat siis kukin oman paikkansa kodissa. Toisen taittelin siroksi tablettelineeksi. Mitä kolmennesta tulikaan, sen näette myöhemmin keväällä  


12 kommenttia :

 1. Just kävin noita henkareita tänään hakemassa vaatekuvauksia varten, kauniita on! Tuo tablettiteline on kyllä nerokas idis henkarin käyttöön, taidanpa uhrata siihen yhden niistä kolmesta. Ja joo joo joo kevään pastellisävyille! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on tosi kauniita. Voisi laittaa ihan vaan huvikseen roikkumaan naulakkoon :D

   Poista
 2. Hyvä sie, niin hyvä että laitoin linkin uusimpaan postaukseeni :)

  VastaaPoista
 3. Tuohan onkin hauska ratkaisu =) On kyllä kauniin simppelit henkarit muutenkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekkin! Minussa niissä on jotain tosi korumaista :)

   Poista
 4. Kiva idea! Jyskissä on niin kauniita tekstiileitäkin juuri nyt:)

  VastaaPoista
 5. Katsoin noita samoja henkareita myös männä viikolla. Eikä ollut edes pahan hintaisia!

  VastaaPoista
 6. Kiva idea tuo tabletin tuki! Noita hengareita täytynee minunkin käydä katsomassa :)

  VastaaPoista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥