DIY vaihtarit: Jännitystä ja ihastusta!

Viime vuonna tutustuin Kototeko-blogin Sannaan. Naiseen joka luo taitavasti vanhoista vaatteista uusia tyylistä tinkimättä. Syksyllä ajankohtaiseksi tuli minulle uuden laukun hankinta joka kätkisi sisäänsä niin läppärin kuin kaikki naisen tärkeimmät tykötarpeet. Rohkenin häneltä kysyä: "Tekisitkö minulle laukun?" Asiat joita toivoin oli minimi koko ja hiukan värimaailmaa. Sanna teki muutamia täydentäviä kysymyksiä ja niin syntyi minun laukkuni hänen lyömättömällä kierrätystyylillä. Se on tehty miesten puvuntakista ja kierrätysnahkasta. Tyyli on hillitty ja ihan minun näköinen!


Ilolla olen nyt kantanut laukkua töissä ja vapaa-ajalla. On se vaan niin ihana! Kiitos! 


Samalla syntyi sitten idea DIY - vaihtareista. Tekisinkö minä puolestani jotain hänelle? Eteinen kaipasi kenkien piilotukseen pussukkaa. Idea oli valmiina tekisin pussin vanhasta rullaverhosta ja huovasta. Kierrätys meiningillä minäkin. Matkan aikana päädyin purkamaan ja kasaamaan pussin kolmesti. Olisiko ollut hieman jännitystä ilmassa? Kun koskaan ei ole toisen kotona vieraillut, ei tiedä yhtään miten oma tekemä sinne sopii. Kuinka iloinen olinkaan kun Sanna saapui viesti, että pusukka on vihdoin perillä ja se sopii loistavasti heidän eteiseen.

Tein pussukasta kaksipuoleisen. Toisella puolella leijailee pilvi ja toisella pisarat. Huopa tukee pussia, joka on tehty rullaverhoista. Oma työ tuntui niin vaatimattomalta tämän laukun rinnalla. Kuinka kamalasti sitä jännittääkään kun toiselle ompelee.

Oletkos sinä koskaan tehnyt vaihtareita toisen kanssa? Ja käy lukemassa Kototeko -blogista Sannan tunnelmista! Sinne pääset TÄSTÄ! Klik, klik!


20 kommenttia :

 1. Kiitos, Satu vaan itsellesi! En olisi ihanampaa voinut kuvitellakaan! ♡

  VastaaPoista
 2. Kun on kaksi noin lahjakasta ihmistä, lopputulos on taatusti upea. Aivan mielettömät ovat molempien toteutukset :)

  VastaaPoista
 3. Ihan loistava juttu vaihtaa osaamista ja hauskoja, toiselle tarpeellisia ideoita, terkuin Suska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Ja tällä tavalla oli jännitystä hiukan mukana :D ai hiukan. Jännitti ihan kamalasti.

   Poista
 4. Mahtavat tuotteet teitte molemmat! Tiinan diy-energia on kyllä hyvä termi. :D

  VastaaPoista
 5. Hieno on tämä sun tekemä säilytyspussi! Sannan blogiin jo kirjoittelinkin, että tein ystävän kanssa aikoinaan vaihtareita useinkin. Minä ompelin hänelle jotain ja hän leikkasi mun hiukset. Erilaiset vaihtojutut on minusta aina kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sinun vaihtari on kyllä mainio, tuollaisen vaihdokin tekisin mielelläni minäkin :D

   Poista
 6. Mahtava idea! Hienot vaihtarit molemmilla :)

  VastaaPoista
 7. Onpa mahtava idea ja molemmat toteutukset upeita. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä hauska :) Tälläisiä tosiaan voisi joskus olla porukassakin!

   Poista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥