DIY pikkukylä-valaisin

Muistattehan vielä meidän joulukalenterin joka muodostui pienistä taloista? Sanoin sen muuttuvan joulun jälkeen sisustusvaloksi. Idea siihen lähti joskus pinterestissä pyörineestä kuvasta. Siinä oli taloihin vielä tehty ikkunat ja koottu eri tavalla. Minusta se oli kaunis tunnelman tuoja. Tämä ikkunan luo suunniteltu valaisin sopii näin talvella kauniisti meidän olohuoneeseen. Kun ikkunasta pilkistää oikeita pikkukylän taloja, tuo valaisin mukavan jatkumon. Lämpöpumpun lempässä puhalluksessa, jokainen talo liikahtelee hiljalleen. Kuin uinuva valkoinen pikkukylä pakkasella, jonka taloissa asukkaat häärii pitäen tupia lämpimänä 

Valon lähde on kuvissa on katkaisimella varustettu johto jossa on lampun kanta. Sommitellessa valaisinta idea lähti rönsyilemään ja tulen valonlähteen muuttamaan kauniimmaksi. Ikävä johto ei sovi tähän keveästi leijailevaan valaisimeen... palaamme siis uudelleen pikkukylän valaisimen merkeissä... Sillä välin, nauttikaa tunnelma.
Valmiin talo ohjeen saat joulukalenteri postauksesta tästä. Valaisimessa on 24 pientä mökkiä. Tulostettu kaksi A4:lle ja 7 isoa mökkiä skaalattu 1 mökki A4:lle. Talot on kiinnitetty siimalla metalli renkaaseen. Ja keskelle talot on saatu tekemällä siimasta ristikka renkaaseen.

ps. Olettehan muistaneet äänestää minua taloon.com valaisin haasteissa? Äänesi voit antaa tästä. Kiitos jo äänestäneille, jokainen ääni on tärkeä.

11 kommenttia :

 1. Tuo keskimmäinen kuva lumoaa. Katselen vain ja ihastelen :D.

  VastaaPoista
 2. Kertakaikkisen ihana valaisin :) Tykkään, tykkään ja vielä kerran tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinullehan paperi on tuttu juttu ja minulle taas ihan vieras ja kamala :D Mutta jotain sain siitäkin aikaiseksi!

   Poista
 3. Siellä varsinainen valaisindisaineri! :D äänestetty, tietty!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Tässä oli jotain joka jäi mieleen, eikä lähtenyt pois... pakko oli kokeilla!

   Poista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥