Vauhdikas vuosi!

Apuaa, voisiko joku pelastaa minut sohvalta? Olen niin joululomaillut, syönyt 5kg kinkkua ja ollut tekemättä mitään. Se kuinka se on mahdollista en tiedä. Ennen joulua puolestaan oli sata rautaa tulessa ja mahdottomasti tohinaa. Nyt mielessä pyörii taas ideoita, ideavihkon sivut ovat tukossa ja niin moni asia odottaa tekemistä.

Ennenkuin uudet ideat valtaa blogin, vilkaisin mitä te lukijat olette eniten blogissani lukeneet? Ehdoton suosikki oli tänä vuonna: Jättineulepeitto postaukset, liki samoilla määrillä.  Lupasin myös raportoida, miten tuo villainen peitto on käyttäytynyt. Iloksi voin kertoa, että se on vain parantunut. Aluksi siitä ikäänkuin kuoriutui irtonainen pois. Muutamat nyppäykset otin sormineen irti. Viltti on käytössä ollut päivittäin. Se on siisti ja eikä ole huopunut. Alkuperäiset jutut voit lukea tästä:

Jättineulepeitto villasta  ja  toinen fleesepeitoista.Kolmanneksi luettu postaus oli yllätys ja nauratti. Se oli Valion maitotölkin korkeista tehty minirasia! Se herätti kiinnostusta ja uskoisin aika monen sitä kokeilleen ihan vain mielenkiinnosta. Joko sinä testasit? Alkuperäiseen postaukseen pääset tästä.
Oma ehdoton suosikki oli tänä vuonna DIY String-hylly. Hylly on pojan huoneessa ja sopii pieneen huoneeseen mainiosti, koska on niin keveä. Ohjeet edulliseen hyllyyn löydät täältä.

Jäikö sinulla blogistani vuoden varrelta jotain erityisesti mieleen? 
8 kommenttia :

 1. Ihania DIY -ideoita! Jään lukijaksi :) . Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää uutta vuotta! Kiva, että löysit tänne ♥ Tervetuloa mukaan!

   Poista
 2. Mun suosikki on tuo peitto, voisit kehitellä jonkun samantyylisen virkkaamalla ;)

  VastaaPoista
 3. Nyt sain viimein selattua blogisi kaikki jutut läpi..Iso urakka, mutta kannatti tehdä, sen verran loistavia ideoita oli monia! Olet kyllä kekseliäs!

  Tuleviksi projekteiksi mulla pääsee ainakin kudottu peitto (fleeceversio), tämä taisi olla postaus jolla löysin blogiisi :) ja sringhyllyä on kans pakko kokeilla!

  Kokeilin myös maitopurkkikorkkirasiaa ihan mielenkiinnosta ;) Aika hauska!
  Poronsarvista olen yrittänyt samanlaista kynttelikköä, mutta mulla ei ollut riittävän järeää kalustoa, jolla olisin saanut sarviin reiät, joten se vielä odottaa kans. Niin ja se componibili oli myös yksi suosikeista :)

  Jatka samaan malliin! Hyvää uutta vuotta 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. WAU! Hienoa, että jaksoit kaikki kahlata läpi :)
   Korkkirasiaa varmasti moni kokeillut, juuri ihan mielenkiinnosta. Onnistuskos? :D Onnistuuhan se!

   Minä porasin ihan tavallisella akkuporalla, mutta terä oli betoniin.

   Ja samoin sinulle, oikein ihanaa uutta vuotta!

   Poista
 4. Sinun timantit jäi mieleen, omat edelleen ajatusasteella kun en ole kaikkia materiaaleja saanut vielä hommattua. Ensi vuonna sitten :) Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥