Lastenhuoneen pilvivalaisin

Pojan huoneeseen on ollut hirvittävän vaikeaa löytää oikeanlaista valaisinta. Valaisin pitää olla seinällä, käden ulottuvilla myös yöllä unissaan. Se ei saa häikäistä silmään tai olla liian kirkas. Ja tietenkin sopia myös huoneen tunnelmaan. Pilvet ovat olleen suosikki sisustusmaailmassa jo tovin, kuin myös pisarat. Nuo kaksi elementtiä yhdistämällä sain juuri haluamani valaisimen. Teetin nämä tällä näppärällä puusepällä mallin mukaan ja kiinnitin pilven vanhaan keinuvalaisimeen Pattexin 100% liimalla, jota kehuin jo aiemminkin! Valaisinta voi siis tavuttaa sivu suunnassa ja näin säädelle valon määrää niin ettei se häikäise silmiin. Nyt meillä on kaunis uniikki pilvivalaisin. Haluan myös tällä valaisimella osallistua taloon.com sisustusniksit kilpailuun. Äänestys auennut, nyt rohkeasti ääniä antamaan sillä palkintona on 300€ valaisin lahjakortti!

ÄÄNESTYS on alkanut, sinne pääset TÄSTÄ


Valo kajastaa kauniisti molemmilta sivuilta ja luo pisaroista varjoja. Vaihtamalla erilaisen polttimon saa valaisemeen vaihdettua tunnelmaa. Mainitsin aiemmin, että minulla on menossa "harakkavaihe" ja himoitsen jostain syystä ihan mielettömästi suurta kattokruunua. Voisiko joku kertoa MISTÄ TÄMÄ JOHTUU???! Vähän salaa itseltäni sitten selailin noita taloon.com kruunuja ja TÄMÄ oli ehdoton suosikki... Aivan mielettömän kaunis. 

Innostun aina kun ilmapallo näistä valaisimista ja haluankin nyt haastaa valaisimeni innoittamana Sannan Syvältä-blogista kertomaan omasta lempivalaisimestaan? Katsokaas tuota blogia, sillä on melkoisen mätsäävä banneri tähän meidän pilvivalaisimeen!

24 kommenttia :

 1. Mahtava valaisin! Ei muuta kuin tuotantoon<3 Kävis meillekkin.

  VastaaPoista
 2. Hieno on! Ja jos vähän blingblingiä haluaa niin pisarat prismoista :)

  VastaaPoista
 3. Ihan superhieno!!! ja minäpä tartun haasteeseen uuden valaisimeni myötä! Thänks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin, että saattaisit tykätä ;) sekä haasteesta, että valaisimesta!

   Poista
 4. Aivan ihana. <3 Saanko kysyä mistä nuo verhot ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tassuinen. Kangas on PaaPii:n Iso Hippu puuvillaa. Tässä linkki: https://shop.paapiidesign.com/product_details.php?p=440

   Poista
 5. No, onpa hieno ja sopii tuon verhon kanssa. Liisa

  VastaaPoista
 6. Kylläpä on hieno valaisin! Hyvä oivallus :)

  VastaaPoista
 7. Wau, mielettömän hieno! Meillä olisi käyttöä tuollaiselle valaisimelle:) Lastenhuoneisiin on kyllä todella vaikea löytää juuri sopivaa lamppua. Kattokruunuja löytyy meiltä monenlaisia, on ostettu kaupoista uutena ja tehty löytöjä antiikkikaupoista. Löytyy muuten vessastakin kattokruunu, sellainen pienempi versio kylläkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lastenhuoneeseen valaisimien hankinta on hiukan vaikeaa. On itse välitä niistä muumeista ja "önnimönni" valoista :D
   Tuumailin jos nyt itse tekisi kattokruunun... ;)

   Poista
 8. Tosi hieno! Olen blogisi uusi lukija, ja tosi kivoja juttuja sulla on täällä!

  VastaaPoista
 9. Tuo on kyllä kerrassaan upea valaisin. Sannan kautta tänne löysinkin :) Ja taisinpas tähän ihanaan törmätä jo instan tai facenkin puolella. Ja tykästyin. Onpas mukava tuollainen kilpailu, pitääkin käydä kurkkaamssa ehdokkaat. Olet kyllä vahvoilla ;)

  VastaaPoista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥