Harakka ilmiö kirpparilla

Alan huolestua kovasti tästä uudesta ilmiöstä joka on minuun nyt iskenyt. Kahdella sanalla "bling bling". Tarvitseeko täsmentää? Jos musta-valkoinen kotimme on ollut maustettu keltaisella, olen ruvennyt kaavailemaan kattokruunua, hopeaa ja niitä bling-bling timantteja. Ja tasan tiedän, että jaksaisin viikon katsella ja sitten lähtisi. Mistä tämä ilmiö on sitten tullut. Omilla johtopäätösistä : lumen kaipuusta. En ole talvi ihmisiä, mutta kaipaan valoa. Tuo kimaltava keveys puuttuu vuodenajasta johon se kuuluu. Hah, tässähän on ihan selittelyn makua! 
Jos nyt vähän kokeilisi miten tuo bling bling istuu meille. Kirpparilla sattui nimittäin kivan näköinen pari valoja vastaan vain 2,50 eurolla. Jalkaosa ei iskenyt, mutta kupujen väri oli jotenkin houkutteleva. Hieman sellainen ruusukultainen. Kotosalla maalaasin jalkaosat valkoisella, parannus oli huima vaan onko tarpeeksi ? Se jää nähtäväksi. Valo näissä on kuitenkin jotenkin upean dramaattinen eikö?

Tuleeko sinulle outoja mielihaluja sisustukseen vaikka järki sanoo EI ?

12 kommenttia :

 1. Ai että tuleeko outoja mielihaluja, no kyllä tulee aika useinkin mutta onneksi aika kivaa "kokeilumatskua" löytyy edullisesti sieltä kirpparilta :) Nyt on tullut ihme polte värikkäämpää sisustukseen, saas nähdä milloin täällä joku räväkkä väri alkaa tilaa vallata :)
  Kauniit on valot ja kyllähän noissa kieltämättä sellaista talvista fiilistä on mutta toivotaan että sitä luntakin valaisemaan saadaan, täältäkin suli ne vähät mitä oli tänään pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietoisesti välttänyt välillä käymästä. Saan aina niitä ideoita, et parempi vaan olla menemättä :D

   Poista
 2. Tulipas tosi kivat! Ja mielihaluja tulee kyllä. Aina pitää käydä jatkuvaa taistoa, että ei kantaisi kaikkea kivaa kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kierrätän kyllä tehokkaasti ja myyn eteenpäin... mut aina tuppaa olemaan jokin ylimääräinen kotona. Valoja ois varastollinen ellen eteenpäin aina laittaisi :D

   Poista
 3. Tosiaan dramaattiset ja jotenkin kuninkaalliset-upeat kertakaikkiaan:)
  Minulla on nyt kierrätys-käsityö-kangas-nappi-tonttu-moodi päällä, mutta voi olla että myyjäisten jälkeen iskee Joulublingbling:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla kävi kanssa joku kuninkaallinen ajatus mielessä, siksi mietin onko nää nyt sittenkään meidän juttu :D

   Poista
 4. Tulipa hienot valaisimet jälleen. Tuo harakkailmiö on niin tuttu minullekin :)

  VastaaPoista
 5. Minä huolisin nämä kotiini kyllä! Kauniit valaisimet. Haaveilen tällä hetkellä etupihalle jouluisia valoja, mitään tarpeeksi isoa ja roikkuvaa ei ole vastaan tullut. Joten ensimmäistä kertaa täytyy alkaa itse näpertämään valaisimien kanssa :D. Ja ne mieliteot...hmm. Kyllä niitä tulee ja sitten on pakko vaan toteuttaa tai käydä ostoksilla. Vähän tietysti rajoittaa, että mies tykkää sisustaa kanssa, joten kaikkea ei voi omin päin mennä tekemään. Järjen ääni talossa :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulos voisi kehitellä rautalangasta ja valoista jotain...hmmm....

   Poista
 6. Minusta nämä ovat ihanat! Meillä on juuri etsinnässä valaisin olohuoneen pimeään nurkkaan. Mutta sopivaa ei tunnu ihan helposti löytyvän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri silloin kun etsii, ei takuulla löydä! Se on varasin ärsyttävää..

   Poista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥