Isänpäivälahjaksi valokuvia

Pari viikkoa sitten pakkasimme pyörät mukaan ja suunnistimme salaa lasten kanssa naapurikunnassa järjestettyyn Stop kuvapönötyksille - päivään, jonka järjesti pääkaupunkiseudulta vierailemassa ollut valokuvaaja Suvi Kukka Kärkkäinen. Tällä kertaa studio oli siirretty ns. ulos ja lasten sisaruskuvat otettiinkin meille Hiitolanjoella. Vaikka ilma olikin hieman kylmä, niin aika meni kuin siivillä. Oli kiva seurata ammattilasen työskentelyä ja huomata miten tälläisissä kuvauksissa saattaa yllättävissäkin tilanteista tulla aivan ihastuttavia kuvia. Meillä siis isänpäivänä annetaan valokuvia ja kanvastauluja. Käy ihmeessä vierailemassa Suvi2K nettisivuilla ja facebookissa, ihastu ihanan erilaisiin ja aitoihin kuviin. Kuvauksiin kukat oli tarjonnut paikallinen kukkakauppa Lumo. Heidän sivuilla lisää kuvaus päivän tunnelmista. 

Kuvassa näkyvä Tunturi oli minun kesäprojekti tsekkaa tästä millaisesta romusta se on tehty. Tämä alimmainen "tuulta päin" kuva päätyy pojan huoneen seinälle. Siinä oli jotain niin päättäväisen ihanaa, että se sykähdytti ja nauratti samaan aikaan.  Eli alkuperäisen viiden kuvan sijaan valitsinkin kahdeksan, en vain osannut päättää mitkä niistä olisivat parhaita. Olisin halunnut ne kaikki!

2 kommenttia :

  1. Ihana idea! Kauniit kuvat ovat jotenkin niin arvokkaita, ainut tapa tallentaa nykyhetki kirkkaasti ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin, että olisi kiva antaa jotain mikä ilahduttaisi pitkään. Ja nämä voi antaa myös omalle isälle, ukeille jne. :)

      Poista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥