Nahkavyö sisustuksessa

Toisinaan suuntaan netin ihme maailmaan etsimään ideoita ja materiaaleja. Toisin kuin joku voisi kuvitella ei ne aina läheskään Pinterest vaan käytän todella paljon googlen kuvahakua. Eräällä reissulla päädyin suoraan kauppaan, joka myy armeijan ylijäämä tavaraa. En edes muista kuinka kauan minulla meni tuolla. Ideoita sinkoili ja ajatus laukkasi. 

Viime perjantaina kotiin saapui koliseva laatikko joka oli yllätyksiä pullollaan. En tiedä kumpi kiljui kovempaan riemusta poika vai äiti! Pieni mies on kovasti mieltynyt metsästykseen ja näki laatikossa kaiken liittyvän metsälle. Minä puolestaan näin kaiken sisustajan silmin. 

Olette varmasti huomanneet, kuinka kaipaan valoa syksyyn. Tämänkin kertainen idea liittyy siihen. Minulla on muutama vanha Riihimäen lasipurkki. Suurempi on 5 litran IHANNE. Se on seilannut ulkona ja sisällä. Nyt se saa taas olla paraatipaikalla olohuoneessa "Tarinoita meidän kodista"-valaisimen vieressä. Pienellä yksinkertaisella idealla, purkilla on jälleen ihan uusi ilme. Laitoin sen ympärille vanhan vyön  ja kahvipapuja pohjalle. Kaunis se on, ehkä hiukan maskuliinenkin, mutta I love it! 

Vinkkinä! Kahvin pavut antaa ihanan tuoksun kynttilän palaessa...
8 kommenttia :

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥