Kuppikakku valot

Jouduin ihan totaalisesti näyteikkunan uhriksi. Satuin kävelemään erään kaupan ohi jonka ikkunassa komeili läjä musta-valkoisia kuppikakkuvuokia. Hetken mielijohteesta marssin sisään ja kaksi erilaista pakettia kainaloon ja kassan kautta ulos. Sillä hetkellä ei ollut aavistustakaan mitä niistä tekisin. Päivän ne keikkui autossa mukana ja illalla hämärtyessä keksin niille käyttöä. Ne ovat kuin pieniä hauskoja varjostimia, niistä tulisi hauskat kun niihin yhdistäisi pienet ledivalot. Pieni plus(+) mallinen reikä pohjaan ja valo läpi. Paketissa oli 25 kuppia ja se riitti. Tästä pienestä reilun euron ostoksesta on vielä pitkään iloa. Vastaaviahan voi vaikka tehdä syksyllä saapuvaan Halloween juhlaan!


9 kommenttia :

 1. Ihanat! Just tänään kattelin sama ajatus mielessäni tyhjiä, pikku pringles-purkkeja et jos päällystäis ne jollain kivalla ja laittais sisään led-valot. Niiden sisäpuoli on hopean väristä ni heijastais vähän sitä valoakin. Suurin haaste on kummiskin se et eka pitäs syödä kauheesti sipsejä... et sit ois kivojen valojen katveessa pikku punkero. ;) Että ehkä nuo tyhjät cup cake -vuoat (joita ei tartte syödä tyhjiksi) ois kummiski parempi ratkasu. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ehkä juu parempi näin :D ei kaloreita ja nopeemmin valmista! Mutta älä hävitä niitä, jos pupellat! Niistähän vois tehdä tosiaan jotain.

   Poista
  2. Joo, en. Kyl niistä saa vähintään kivoja säilytyspurkkeja päällystettyinä.

   Poista
  3. Kokeilisin ehdottomasti tuohon valaisin käyttöön... Mutta saahan niistä tosiaan kivoja purkkejakin!

   Poista
 2. Jes! Hyvä idea, eihän sulla muita olekkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäs tehdä sellanen "pipariksi meni"-postaus :D aika kamala kuule välillä menee ihan mettää ja mietin: MITÄ OIKEIN MIETIN?!! :D

   Poista
 3. Syvältä.Sannan kanssa samaa mieltä. Kivan näköiset. Tätini oli myös väsännyt tällaiset ja näyttivät oikein hienoilta. Helppo vaihtaa, kun kyllästyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan helppo vaihtaa jos tahtoo valot vaikka toiseen käyttöön! Ja se on jännä, ne ketkä näpertää niin niillä syttyy samanlaisia ideoita useasti :D

   Poista
 4. Nää on kyllä niin ihanat, että täytyy varmaan tehdä itsellekkin. Liisa

  VastaaPoista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥