Mediatarjotin

Monelta löytyy kotoa noita sylissä nakottavia tasoja joiden päällä voi pitää tablettaja tai kannettavia. Niin monta kertaa niistä tulee sitten riesa ja niitä siirrellään paikasta toiseen ja oikein muuta käyttö tarkoitusta niillä ei ole.

Niillä on liian liukas pitää aamiaista tai kahvi kuppia, säilytyskin on hiukka hankalaa. Siitä lähti ajatus omasta ns. mediatarjottimesta, joka toimisi myös sivupöytänä sohvalla, aamiaistarjottimena ja tabletin kanssa. Halusin sille mahdollisimman monta käyttötarkoitusta.

Vanha kouluruokailuistakin tuttu tarjotin  on skandinaavisen ajatin. Kaikki tarvikkeet ovat kierrätettyjä ja ilmaisia, eli hintaa projektilla tuli pyöreät nolla euroa. Näitä ns. vanhoja  puisia koulutarjottimia löytyy aika monelta ja toki projektiin voi käyttää mitä tahansa muuta tasoa tai tarjotinta.
Tarjottimeen porattiin kaksi reikää, toinen latausjohdolle ja toinen isompi mukia/kaiutinta/kännykkää/maljakkoa varten. Lisäsin kuppiin varmuudeksi tukikankaan, jotta siitä tulisi napakampi. Jätin vanutäytteen hiukan vajaaksi niin, että sen voi ottaa mukavasti syliin ja  se muokkautuu myös sohvannojalle apupöydäksi. Päällisen liimasin tarjottimen kaksi komponenttiliimalla, olen todennut sen parhaaksi monessa kohteessa. Jos tyynyosasta haluaa pestävän voi ostaa tarranauhaa ja laittaa tyynyn tarjottimeen tarralla kiinni.

Nyt meillä on oma mediatarjotin, jolla on aina käyttöä. Kierrättäminen voi olla niin tyylikästä, kuin käytännöllistä! Mukavaa ja touhukasta lauantaita kaikille.

9 kommenttia :

 1. No mut täähän on hauska idea ja varmasti myös toimiva. Toteuttamisen arvoinen. Vain tarjotin puuttuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä syntyi ihan puhtaasti tarpeesta ja siitä, että nämä silmiini sattuneet valmiit yksilöt ovat aikas RÄIKEITÄ. Myöskään en ole tavannut sellaista jossa vaikka johdon saisi mukaan. Huuteleppa kavereilta tarjotinta, löytyy varmasti nopeasti!

   Poista
  2. Jatko jalostin jo mielessäni. Tuon ommellun "kupin sijaan, tuohonhan voisi istuttaa vaikka jonkin kipon ja liimata kiinni.

   Poista
 2. Tyylikäs kierrättäminen on kertakaikkiaan ihailtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Moni tänä päivänä mieltää kuitenkin kierrättämisen edelleen roskaksi tai surullisella tavalla "rähjäiseksi". Kierrätyssisustus voi olla todella kaunis ja hillitty!

   Poista
 3. Hieno tuunaus taas! Kyllä sulla on hyviä ideoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Kati! Niin on muutes sinullakin. Olen kuumeisesti koittanut metsästää riisipaperipalloa ;) Kannatta kurkata Katin valaisin TÄSTÄ! TÄSTÄ!

   Poista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥