Dioista valaisin

Rehellinen täytyy olla ja tunnustaa. Rakastan valaisimia yli kaiken. Jälleen syksyn tullen on aika kaivella ne nurkista ja piiloista.  Olen tehnyt monenlaisia valaisin kokeiluja ja uudistanut vanhoja. Kaikista valaisimista kuitenkin "Tarinoita meidän kodista" on minulle tärkein ja kai sellainen etten sitä tule uudistelemaan tai muuttamaan. Valaisin on tehty vanhoista diosta, ne on tyhjennetty ja sisään on laitettu valokuvat. Kuvat on tulostettu piirtoheitinkalvolle. Kuvan alle olen lisännyt vielä voipaperinpalan, jotta diat eivät näy läpi ja valo siivilöityisi kauniisti. Kuvat erottuvat myös näin paremmin. Kehys on puinen kasari eteisvalo ja diojen alle on leikattu pala lasia. Diat on kiinnitetty simppelisti kaksipuolisella teipillä. Alun perin ajattelin vaihtavani kuvia, mutta ajatus on jäänyt. En kertakaikkiaan ole hennonnut purkaa kuvia pois. Sisäpuolelle vanha seinävalaisimen kanta johtoineen. Hintaa valaisimelle ei tullut kuin parieuroa, kun ostin diat kierrätyskeskuksesta.10 kommenttia :

 1. Siis wau! Ihan mielettömän hieno, uniikki :)

  VastaaPoista
 2. Tällaista en ole aikaisemmin tavannut, mutta hieno on!! Ihania ja tunnelmallisia iltoja varmasti siis teillä luvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin joskus jollain ulkomaalaisella sivulla hiukan samantyylisen oli rakennettu sellaiseen röntgenkuvien katseluun tarkoitettuun valotauluun. Siitäpä ajatus sitten taas lähti :D Ja kiitos kaunis ♥ kommentistasi Ruut!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Olen joskus nähnyt sellaisen varjostimen jossa oli vanhoja dioja... Se tuli vasta äskettäin mieleen. Ja siitä on tosi kauan aikaa!

   Monestihan samat ideat pyörii ja nousevat uudestaan pintaan. Onkohan sellaista ideaa olemassakaan jota joku ei olisi jo keksinyt? :D

   Poista
 4. Tää on siis ihan älyttömän ihana idea! Tykkään kovasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Tämä on omista jutuista yksi ehdoton suosikki!

   Poista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥