ITSELLE TEHTY

Viime päivinä on kuulunut meillä surinaa, niin ulkona kuin sisälläkin. "Kesäheilaksi" ristitty uusi ompelukone on todellakin tuonut iloa sadehetkiin. Olen pari mekkoakin ehtinyt tehdä. Kaivoin esille myös nahka ja kukkaro tarpeet ja päätin kokeilla kuinka kukkaron teko taipuu tauon jälkeen. Samalla pääsin myös testaamaan kirjain brodaarausta nahalle. Ihan loistava epeli tuo Kesäheila. Tein vähän isomman pussukan joka sopii kuitenkin vielä kädessä kannettavaksi. Sisälle voi kuitenkin hujauttaa vaikka puhelin ja aurinkolasit. Tästä tuli kiva. Taidan surautella lisää pussukoita, kun seuraavan kerran sataa.

ps. Materiaalina jälleen vanha nahkatakki, jonka ostin parilla eurolla.


4 kommenttia :

  1. Ihan mahtava pussukka ja kiva tuo brodeeraus. Uniikki yksilö ja sopii moneen menoon. Toivottavasti aurinkoa riittää, että pääsee mekot käyttöön ;) On se kesäheilasi kätevä peli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hrrrr... ainakaan tänään ei tarvitse "mekotella". Jestas kuinka voikaan olla kylmä tuuli! Tilasin jo isoja kehyksiä parit, tekee laukkua mieli :) Kunhan saapuvat ja saan tehtyä laitan yhden jakoon täällä ;)

      Poista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥