maatuska valot


"Ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä!" Ei lähellekkään. Jostain kumpusi idis tehdä maatuskoista valot. Metsästin maatuskoita useamman kuukauden kunnes löysin ne kierrätyskeskuksesta. Epäonnen sarja pyörähti siitä sitten käyntiin:
 • Otin vahingossa vääränlaisen poranterän ja halkaisin kolme maatuskoista.
 • Suhumaali oli mennyt talvella tallissa huonoksi. Tuli klönttilentona maatuskojen niskaan.
 • Toisen maalikerroksen jälkeen tuli tuulenpuuska ja lennätti alla olevan maalauspahvin ja tietysti maatuskatkin lentoon. Murrrrr.... roskaisia kuin hitot.
 • Valot eivät riittäneet isoimpaan maatuskaan asti. ***kele.
Tässä nämä epäonnen maatuskat nyt kuitenkin ovat. Kauheenaniina hyllyssä! Isoin maatuska töröttää nyt pöydänkulmalla ja huutelee "TEE MINULLE JOTAIN!" Mitä keksittäs??


// These Matryoshka making the lights went all wrong. When I painting theese the wind took Matryoshka doll goes. And the paint became horrible. The drill bit was wrong and matryoshka doll were broken from several point. Here they are , however. Beautiful or terrible, you get to decide?

13 kommenttia :

 1. Hauska idea pienistä epäonnen kantamoisista huolimatta. Minä olen törmännyt todella harvoin maatuskoihin kirppareilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai pienistä :D Saatoin pari kirosanaa päästellä!! Ennen maatuskoita oli joka nurkassa, nyt ei oikein missään. Kai niitä vielä tuosta parin kilsan päästä rajan takaa vielä saa, hinnoista en tiedä kyllä paljon mahtavat maksaa!

   Poista
 2. Ai tämmöistä sä maatuskoista väsäsit, ihan loistava idea!

  Ja se helmikattokruunu, niin hienooooo!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkuperäisenä ajatuksena nämä oli vielä tarkoitus laittaa roikkumaan...mutta mutta... ehkäpä tässä oli tällä kertaa tarpeeksi!

   Poista
 3. Loistoidea ja kaunis lopputulos toteutusmatkan mutkista huolimatta :)

  VastaaPoista
 4. Hauska idea. Jopas oli epäonnea matkassa, tekevälle sattuu :D

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa, että jollakin muullakin joskus vähän vastustaa :D Tätä oli hauska lukea!

  VastaaPoista
 6. Minua jäi mietityttään, että mimmoiset valot olet tuonne sisään pujotellut? Mutta yhtäkaikki, kaunis lopputulos minusta :)

  VastaaPoista
 7. Hauskat maatuskat tuli pienistä vastoinkäymisistä huolimatta. Liisa

  VastaaPoista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥