Pestävä pussi rullaverhoista


Olen monesti törmännyt Uashmaman paperipusseihin. Houkutus on ostaa moinen on käynyt mielessä lähiaikoina useasti. Tykkään kuitenkin "kierrätys" sisustamisesta huimasti. Ainoa rajoite on se, että sen täytyy olla myös kodintyylin sopivaa. Paperipussi projektiin hiplasin vaikka mitä kangasta, vihdoin törmäsin vanhoihin rullaverhoihin kierrätyksessä. Värit olivat sillä kertaa vain kamalat. Pienellä huhuilulla sain kaverilta vanhoja vaaleita rullaverhoja. Tänään sitten heti hurauttelin kokeilupussukan juhannusruusuille. Pohjalle pussiin leikkasin vielä kovikepahvin. Tämä toimi loistavasti ja näyttää ihan siltä miltä pitääkin. 

// Have you seen washable paper bags Uashmama's? I've been wanting for a number of times. I got anyway recycling idea and I did it myself from the old roller shade.

7 kommenttia :

 1. Oi mikä loistava idea! Näitä tarvii tehdä jahka remontti etenee sisustus vaiheeseen :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitosta :)
   Niitä rullaverhoja on nyt pussillinen, jos kaikista tekee pussukoita hukutaan niihin! Eli täytynee keksiä vielä jotain muuta niistä myös!

   Poista
 3. Heippa! Oon tekemässä blogiini sellaista inspiraatiopostausta, johon kerään mielenkiintoisia diy-ideoita sun muita leikekirjamaiseen kuvakollaasiin, luonnehdintojen kera. Tykkäsin tosi paljon tästä sun paperikassista ja haluisin vinkata ideasta tuollaisessa postauksessa! Voisinko käyttää yhtä kuvaasi tuota tarkoitusta varten? Linkittäisin postauksesta toki myös tänne. :)

  (Aikaisempia vastaavia inspiraatioleikekirja-postauksia ovat esim. tämä ja tämä.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips Helmi!

   Tottakai saat :) Kiva jos joku muu inspiriotuu näistä myös! Olenkin vasta varmaan n. kuukausi sitten löytänyt sinun blogisi ihastellut yhtä ja toista. Kiva kun löysit tänne!

   Poista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥