Kattokruunu helmistäI DID IT!!!! WoooP WoooP! Näkisittepä tän voiton tanssin!!  Oli siinä pujottamista ja napomista, mutta valmista tuli. Kaikkiaan 1020 helmeä kauniina kattokruununa. Idea lähti kun näin jossain kuvan puuhelmistä tehdystä kruunusta, mutta hinta sai lentämään selälleen... sen verran niistä pyydetään. Tämä ensimmäinen on nyt prototyyppi ja seuraava on jo tulossa.

Ainoaksi ongelmaksi kehkeytyi helmien hankinta. Askartelukaupasta on turha lähteä hakemaan, sillä pieni pussi puuhelmiä maksaa jo helposti viisikin euroa. Mistä saisi helmiä edullisesti ison määrän? mietintää... Ja jostain se ajatus sitten napsahti: Isällä oli autossa hierova helmi-istuin joskus kun olin lapsi! Mistä niitä saa, olisiko niitä vielä kenellä?? Viikon metsästyksen jälkeen minulla oli niitä kaksi. Ystävältäni sain vanhan kattolampun, josta sain valon sekä kehikon kruunun alaosaan. Tämä on siis tälläinen kierrätysihme! Omasta mielestä kaunis sellainen.13 kommenttia :

 1. Wau! mullakin olisi yksi samanlainen lampunraato odottelemassa inspistä.

  VastaaPoista
 2. Siis wau! Tää on upea <3

  Täytyy minunkin jäädä lukijaksi tänne sinun blogiin, sen verran mielenkiintoinen löytö :)

  VastaaPoista
 3. Voi apua mikä homma! Vaan kyllä on lopputuloskin vaivan arvoinen, ihan hirmuisen upea valaisin :) Mulla ois tuolla yks nappulapenkinpäällinen, saattaa muuttaa nyt kyllä muotoaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkös homma ei ole aivan niin paha miltä näyttää, helmet pujahteli nauhoihin telkkaria katsellessa ja muutaman nauhan teki ystävä kahvikupposen lomassa, mutta ei tämä kyllä ihan päivässä syntynyt!

   Nyt vaan purkamaan helmet ja tekemään uutta! Ja linkkaat heti tänne :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Kati :) Pidän itsekkin tuosta kruunusta koko ajan enemmän!

   Poista
 5. Hieno, ja hyvä idea keksiä nuo helmet :) Itse tilasin helmet ebayn kautta. Itse laitoin helmet piiitkään rimpsuun ja sitten kun rupesin nipomaan niitä kiinni niin pienin pienemmiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmet tuli vastaan ihan puoli vahingossa! Katselin ebaysta helmiä uuten projektiin, hinnoissa melkoista hajontaa...

   Poista
 6. Tämähän on ihan mahottoman upea. Helmi-istuimia minäkin olen metsästänyt vähän erilaiseen lamppuprojektiin. Viikonloppuna sain yhden diyn väsättyä ja seuraavaksi olisikin aika kokeilla taipuuko sormet himmelin tekoon! Kiitos paljon ideoista! :)

  VastaaPoista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥