viikonlopun löytöjä
Lauantaina oli ampaistava pitkästä aikaan katsastamaan paikallisen kierrätyskeskuksen anti. Puhtaasti siinä toivossa, että olisin löytänyt sieltä ulos jotain. Ihan ei sitä kyllä löytynyt jota ajattelin, mutta nämä kolme kasaripurkkia nappasin eurolla matkaan. Harmikseni kansia ei purkeissa ollut, mutta toimivat pihalla kivasti vaikka maljakkoina. Kierrätyksessä pisti merkillä, että jo parilla kympillä saisi todella kattavan määrän lasi tavaraa jolla kattaisi vaikka kesän kutsut pihalle. Moni vuokraa juhliin astiastoja kalliilla rahalla. Mitäpä jos ostaisikin pienemmällä rahalla erilaisia "kristalleja" ja tekisi valtaisat kattauksen kukkineen ja runsaine pöytäliinoineen. Näen kyllä silmissäni tämän jo!

2 kommenttia :

  1. Totta! Itse hamstraillen ihania juttuja lapsille leikkimökkiin ja ihmetteln miksi joku ostaa muovia kaupasta. Myös kivoja ruusukuvioisia eripari kahvikuppeja olisi hauska kerätä jemmaan ja käyttää isoimmissa juhlissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ruusukupit on muuten varsin hauska idis!! Niissä on aina jotain tuttua ja turvallista kaikille! Kiitos vinkistä ;)

      Poista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥