vVäriä elämään

 


Sunnuntain ratoksi tuli ulkona puuhailtua yhtä ja toista. Moni pitää vuorikilpeä mummokasvina, minusta se on ennemmin peri suomalainen. Se on hoidettuna kaunis ja vihreä koko kesän. Näin toukokuussa se on myös ainut kukkiva meidän pihalla, kun sinivuokot eivät enää korista kuusen alusta. Keräsin pihalta nipun vuorikilven kukkia ja toin väriä sisällekkin. Uusi maatuska projektikin lähti alkuun, porakoneen voimalla. Idea tuli jo vuosi sitten, mutta maatuskoita ei ole aiemmin löytynyt. Maatuskat saivat pintaan myös suhumaalia, esittelen ne heti kun ovat valmiit. Tällä hetkellä keskeneräisiä projekteja on vähän liiankin kanssa!! Onko teillä mitä mielenkiintoista menossa?

7 kommenttia :

 1. Odottelen kyllä tuota maatuskaprojektiasi... Meillä ei ole mitään muita eläviä kukkia (voikukan lisäksi) maankamaralla kuin vuorenkilpeä, ainut jonka jopa minä pidän elossa. Viime yönä paleltui mun samettikukatkin kasvimaalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha "mummo" sääntö: ennen kesäkuun 10. ei saa istuttaa kesäkukkia! Sen olen aina pitänyt... Halla aina tulee ja tappaa... Harmi kyllä, että sinun kukat meni :( Maatuska projekti on vaiheessa kaksi eli lisäääääää suhumaalia :D Sillä ei meinaa tuo riemun kirjava kuosi hävitä kuin kirveellä! Toivottavasti olisi viikonloppuna valmista.

   Poista
 2. Jään innolla odottamaan mitä noista maatushkoista tulloopi :)

  VastaaPoista
 3. Maatuskaprojektisi kuulostaa tosi mielenkiintoiselta! Vuorenkilvet ovatkin hyvän näköisiä maljakossa. Taitaa tulla retki äidin kukkapenkkeihin hakemaan vähän leikkokukkia viikonlopuksi :) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maatuskaprojekti on edennyt loppusuoralle! Ja voin sanoa, ei ole mennyt ihan kuin strömsössä :D :D :D

   Poista
 4. Muiden mukaan minäkin liityn; mitä mahtaa maatuskoista tulla!!

  VastaaPoista

Ilolla luen kommentit ja vastaan sinulle lisäkysymyksiin ♥